Actual

Poliția îl caută pe tatăl criminal care și-a aruncat copiii în apă. Sunt informații că acesta se ascunde

Poliția îl caută pe tatăl criminal care și-a aruncat copiii în apă. Sunt informații că acesta se ascunde

Macabra știre că un tată de 30 de ani și-a omorât copiii înecându-i a oripilat întreaga țară. Motivul este de neînțeles la prima vedere: ceartă cu soția. Dar noile informații arată că această tragedie are altceva la bază și putea fi împiedicată

Poliția îl caută pe tatăl criminal care și-a aruncat copiii în apă. Sunt informații că acesta se ascunde

Bărbatul este în continuare căutat, atât în apele Barajului Bereşti, cât şi pe uscat. Se pare însă că sunt date că acesta s-ar ascunde.

Tatăl avea probleme serioase de comportament, ba chiar fusese internat la psihiatrie, luna trecută, după ce o lovise pe soție și amenințase că o omoară pe ea și copii. Polițiștii din comuna băcăuană au venit, l-au potolit și l-au dat pe mâna medicilor.

Nevasta nu a depus plângere și nici nu a cerut ordin de restricție, dar nici polițiștii nu au făcut mai mult împotriva bărbatului. Conform unor martori, acesta e un om violent, a mai fost căsătorit, are un băiat de 6 ani din acea relație, iar fosta parteneră l-a lăsat tot din cauza violențelor și a băuturii.

Potrivit unor apropiaţi ai familiei, cel de-al treilea copil, de 6 ani, a apucat să fugă cu bicicleta la bunici, imediat ce a izbucnit cearta dintre părinţii săi. Aceasta a fost salvarea lui.

Ce spune mama copiilor

Tânăra femeie a oferit declarații presei locale. Pare că nu realizează încă dimensiunea tragediei că și-a pierdut copiii. E în stare de șoc și a povestit cum s-a întâmplat totul.

A spus că bărbatul a mai bătut-o, că a amenințat-o că o ia pe ea și copii și-i aruncă în lacul barajului de la Berești, dar că ea nu l-a crezut. „Știam că e nebun, dar nici că e în stare de așa ceva”.

Femeia a mai povestit că ieri s-au certat că ea a apelat din greșeală un număr de telefon, iar el a crezut că îl înșeală, pentru că e gelos. Azi, a venit acasă de la muncă, s-au certat iar, apoi el a intrat în camera copiilor, a luat fetița de 4 luni în brațe și băiețelul de 4 ani de mână și i-a spus că nu o să-i mai vadă, că-i duce la baraj. S-a urcat în mașină și a plecat. Atunci, în jur de 13.30, mama a sunt la 112.