Lifestyle

Polițiștii din Bacău, nemulțumiți că fac febră musculară la degete. Cum se va rezolva situația

Polițiștii din Bacău, nemulțumiți că fac febră musculară la degete. Cum se va rezolva situația

Polițiștii din Bacău sunt din ce în ce mai nemulțumiți de situația de la locul de muncă, așa că au luat atitudine. Dacă unii se plâng că sunt expuși riscului „toxico-alergic generat de contactul cu dosare”, alții susțin că fac febră musculară de la atâta tastat.

Oamenii legii din Bacău vor mai mulți bani și fac tot ce pot în acest sens. Aceștia au făcut o cerere însoțită de mai multe buletine de determinare prin expertizarea locului de muncă, emise de Direcția de Sănătate Publică Bacău. Ce este în neregulă? De exemplu, pentru „secția șofer autovehicule – autospeciale” din cadrul Poliției Locale, în buletin se specifică faptul că angajații, adică șoferii, sunt expuși riscului „toxico-alergic generat de contactul cu dosare, documente, registre în diverse stări de degradare”.

Expuși riscului de îmbolnăvire din cauza studierii dosarelor

De asemenea, tot șoferii susțin că sunt expuși riscului de îmbolnăvire „în timpul studierii dosarelor ce pot fi infestate cu diverși agenți microbieni”.

Poate cea mai ciudată plângere este cea în care se arată cum polițiștii locali prezintă un „risc de solicitare musculo-osteo-articulară a articulațiilor mici distale ale membrelor superioare, necesară gestualității specifice în cursul redactării documentelor, notelor și adreselor pe PC”. Mai pe înțelesul tuturor, fac febră musculară la degete, de la atâta tastat.

Veste bună pentru oamenii legii. Vor putea să-și pună silicoane și botox la preț redus

Pe de altă parte, sindicatul SIDEPOL a venit cu o veste bună pentru cei în uniforma Ministerului de Interne. Au fost încheiate contracte cu mai multe clinici de înfrumuseţare sau cabinete stomatologice, unde agenții au multe reduceri. Așa că polițiștii din București, Timiș și Craiova, pentru moment, vor primi discounturi la injecții cu botox și acid hialuronic, augmentări mamare și implanturi de păr.

”Chiar şi cei care comentează negativ la adresa unei astfel de inițiative este dreptul lor, dar trebuie să se gândească că orice om are dreptul să-şi facă o astfel de intrevenţie. Noi am venit doar cu facilitate de discount pentru aceste proceduri”, a declarat Gabriel Gîrniță, președintele SIDEPOL.