Actual Lifestyle

Polițist din Vaslui, prins cu pantalonii în vine, în câmp, la o partidă de amor cu o colegă. Foto

Polițist din Vaslui, prins cu pantalonii în vine, în câmp, la o partidă de amor cu o colegă. Foto

O poveste de amor dintre doi polițiști a ajuns până la urechile ministrului de Interne, Lucian Bode. Fotografia cu un om al legii, dezbrăcat complet, a fost realizată în vara acestui an.


Polițistul surprins cu pantalonii în vine s-a pensionat de urgență, după ce în spațiul public a apărut o fotografie realizată după partida de amor cu o colegă de serviciu, relatează ziare.com. Un binevoitor a trimis fotografia ministrului Bode.

Cum era și firesc, incidentul a stârnit un scandal în cadrul IPJ Vaslui. Imediat a fost declanșată o anchetă pentru indentificarea polițistului, care s-a finalizat rapid, cu sprijinul celor de la Direcția Generală de Informații și Protecție Internă “215”.
Polițistul surprins dezbrăcat, despre care se spune că este un comisar-șef, a fost pensionat de urgență și scandalul s-a stins. El a avut această posibilitate fiindcă a recunoscut fapta din start și nu a încercat să-i inducă în eroare pe cei care coordonau ancheta.

Și-a cerut scuze și a spus că este o răzbunare

Mai mult decât atât, acesta s-a scuzat față de colegi spunând că nu a vrut să facă breasla de râs. Polițistul a precizat că este victima unei răzbunări. Poza ar fi fost realizată de bărbat căruia polițistul i-ar fi întocmit un dosar penal pentru trafic de persoane. Poza a fost realizată dintr-un Jeep negru care-l urmărea de ceva vreme, scrie Vremea Nouă.

Deși nu este o fotografie profesionistă, ci una care pare realizată cu un telefon mobil, se poate observa că pe mașina de Poliție sunt două antene. Cea de pe spate, mai mică, și una în față. În timpul anchetei, indentificarea polițistului s-a făcut ușor. Astfel de mașini fuseseră repartizate doar în zona orașului Murgeni, astfel că aria de căutare s-a micșorat considerabil. Anchetatorii au bănuit că e vorba de un amantlâc dintre doi șefi de post de la două comune învecinate.

În momentul în care au început audierile, una din persoanele interogate a recunoscut imediat, iar șefii acestuia i-au oferit posibilitatea să se pensioneze. Audierile au avut loc într-o zi de joi, iar cererea de pensionare a fost introdusă vineri, arată sursa citată.