Actual Diverse

Polițiștii din Brăila sunt în plină activitate în luna cadourilor. Se amendează și între ei

Polițiștii din Brăila sunt în plină activitate în luna cadourilor. Se amendează și între ei
infobraila.ro

Pentru că se grăbea să-și pună gene false, o șoferiță din Brăila și-a parcat mașina chiar pe linia de tramvai, blocând șinele timp de zeci de minute.

În cursul zilei de miercuri, 28 decembrie 2022, Dispeceratul Braicar a sesizat faptul că un autoturism marca BMW este parcat aproape de linia de tramvai, blocând circulația pe calea de rulare. Prin urmare, Dispeceratul Braicar a anunțat autoritățile competente în domeniu, iar ulterior, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale.

Polițiștii brăileni au identificat proprietarul mașinii, în persoana unei tinere, de 24 de ani, din comuna Movila Miresii, județul Brăila.

Care a fost motivul parcării autoturismului pe linia de tramvai

Tânăra șoferiță din Movila Miresii le-a spus polițiștilor locali că s-a grăbit să parcheze deoarece avea programare la un tehnician extensii de gene și că nu și-a dat seama că blochează tramvaiul, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale.

Pentru fapta sa, polițiștii au amendat-o cu 580 de lei și 3 puncte penalizare, potrivit debraila.ro.

FOTO digi24.ro

Poliţiştii brăileni au desfășurat 10 acțiuni și s-a intervenit la 40 de evenimente

În data de 27 decembrie 2022, poliţiştii brăileni sprijiniți de jandarmi, au acţionat în municipiu şi pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite.

În acest sens au fost organizate și desfășurate 10 acțiuni și s-a intervenit la 40 de evenimente, 32 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Cu ocazia acțiunilor derulate, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.240 de lei.

Pe de altă parte, polițiștii rutieri au acționat, atât pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere.

Ca urmare a celor constatate, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, două permise de conducere, citează probr.ro.