Actual Diverse

Presa străină a explodat: Frații Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Avocatul celor doi a contestat decizia

Presa străină a explodat: Frații Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Avocatul celor doi a contestat decizia

Ultima ştire din lumea mondenă vine la final de an 2022. După ce au fost arestaţi pentru 24 de ore, judecătorii au decis plasarea fraților Tate, Tristan și Andrew Tate în arest preventiv pentru 30 de zile. Presa din America și Marea Britanie a explodat în titluri despre ce se întâmplă la București cu Andrew Tate (”Cobra Tate”) și fratele său.

Frații Tate și fosta polițistă, arestați preventiv pentru 30 de zile. Avocatul celor doi a contestat decizia

Avocatul fraților Tate, Eugen Vidineac, de la Baroul Brașov, a confirmat arestarea preventivă a clienților săi, anunțând în fața jurnaliștilor aflați la Tribunalului București că a atacat deja decizia.

„Am contestat-o, urmează sa decidă Curtea de Apel București în contestație soluția finală. Nu suntem într-o fază procesual-penală, în care se dovedește vinovăția sau nevinovăția. Suntem pe măsuri preventive, se discută oportunitatea luarea măsurilor preventive, nu se discuta despre vinovație”, a precizat avocatul.

De asemenea, el consideră că i-a apărat cel mai bine pe clienții săi, frații Tristan și Andrew Tate.

În luna aprilie a acestui an, polițiștii și procurorii ilfoveni au efectuat o primă descindere la vila din Pipera a fraților Tristan și Andrew Tate. Cei doi erau acuzați că au sechestrat două femei (una, cetățean american) care urmau să fie traficate pe piața sexului.

Alături de cei doi fraţi, a fost arestată şi o fostă polițistă de la Secția 7, care a părăsit însă Poliția Capitalei și s-a apucat de videochat. Aceasta este acuzată că, în afara faptului că lucra cot la cot cu restul modelelor, ar fi avut grijă să pună presiune pe fetele ținute în studio împotriva voinței lor.

Tristan și Andrew Tate fost filati și urmăriți în baza unor mandate de măsuri specifice

Mascații care au descins vineri acasă la frații Tate, reținuți pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, au găsit o gorilă realizată din dolari, un crocodil acoperit cu pietre albastre, ceasuri de lux, diverse sume de bani, arme albe și un pistol.

Frații milionari mai aveau și un sistem sofisticat de supraveghere, cu cel puțin 16 camere care monitorizau totul în vila din Pipera, dar și în împrejurimile acesteia.

Procurorii au ridicat de acasă de la cei doi frați 11 dintre mașinile de lux pe care le dețin. Recent, Andrew Tate s-a șicanat cu activista de mediu Greta Thunberg, pe Twitter, pe tema numărului de autoturisme pe care le deține britanicul.

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special onlyfans.

Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede.

Dosarul a început în aprilie, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrate în Voluntari de cei doi cetățeni britanici.

Tristan și Andrew Tate fost filati și urmăriți luni de zile, din aprilie și până în decembrie, în baza unor mandate de măsuri specifice, iar prinderea lor nu a avut a face câtuși de puțin cu stabilirea prezenței în România a fraților Tate pe baza unei poze cu o cutie de pizza, fotografie postată de ei pe rețelele de socializare.

Andrew Tate ar avea 50 de milioane de dolari, însă există voci care susțin că averea sa este de 6-8 ori mai mare

Conturile i-au fost suspendate pe cele mai cunoscute rețele sociale din cauza mesajelor rasiste și misogine pe care le promova, însă recent a fost ”reprimit” pe Twitter, după ce platforma a fost preluată de Elon Musk.

 

Tristan Tate și Andrew Tate sunt cunoscuți drept doi britanici milionari stabiliți în România. Presa a început să scrie despre cel dintâi în anul 2018 când o cucerise pe Bianca Drăgușanu, după ce aceasta se despărțise de Victor Slav.

Inițial, Tristan Tate a stat la Brașov, oraș în care a deținut trei apartamete. Ulerior, el le-a vândut și a decis să se mute într-o vilă luxoasă din Pipera, acolo unde mascații au şi descins joi seara.

Tristan Tate a fost comentator de RXF (Romanian Xtreme Fighting). Aceasta e singura organizaţie sportivă din țara noastră dedicată exclusiv MMA-ului autohton (mixed martial arts). Tânărul britanic are un hotel în Thailanda, ce-i aduce sume frumoase în conturi, și are o colecție impresionantă de bolizi de lux, în valoare de milioane de euro. Pe aceasta o împarte cu fratele lui, Andrew, cunoscut ca și Cobra Tate, și el fost luptător profesionist.

Frații Tate au doar mașini luxoase în colecția lor. Printre ele se numără Lamborghini Huracan, Ferrari, Aston Martin Vanquish

Dacă în prezent se laudă cu ceasuri, mașini și afaceri profitabile, copilăria fraților Tate nu ar fi fost una ușoară. Într-un interviu mai vechi, Tristan Tate povestea că provine dintr-o familie săracă. Acesta a schimbat mai multe job-uri pentru a-și câștiga banii. Printre altele, el a fost vânzător de ziare, bodyguard într-un club de noapte și a lucrat și într-un fast-food.

Tatăl lor, de origine american, a fost campion mondial la șah, iar mama lor a spălat vase într-un restaurant, în Marea Britanie. Viața lor, dar mai ales situația financiară s-a schimbat atunci când Cobra Tate a devenit campion mondial la kick-boxing. El și-a început cariera în anul 2006, iar la șase ani după a obținut patru titluri de campion mondial.