Social

Primăria Calafat scrie o filă în instoria administrației locale după ce vicele a primit un birou în coteț

Primăria Calafat scrie o filă în instoria administrației locale după ce vicele a primit un birou în coteț
Arhivă

Primăria din Calafat este scena unui scandal între primar și vice. Acestuia din urmă i-a fost mutat biroul într-un adăpost de câini, iar acum dă vina pe edil, că a făcut-o din răzbunare.

Într-adevăr, biroul viceprimarului a fost mutat în vechiul adăpost de câini din Calafat, dar edilul susține că era singura locație disponibilă aflată, de altfel, în administrarea vicelui. Acesta din urmă îl contrazice, spunând că este vorba despre o răzbunare pentru o ceartă mai veche dintre ei.

„Aceea a fost singura locație disponibilă, dar putem spune că este aproape de locul de muncă. Așa cum prevede organigrama, viceprimarul are în subordine ISU și Protecția Muncii. În compartimentul ISU acesta se ocupă și de gestionarea câinilor fără stăpân. Ceea ce el chiar acolo lucrează”, a spus Dorel Mitulețu, primarul din Calafat, conform digi24.ro.

„Viceprimarul își dorește aer condiționat”

Primarul afimă că viceprimarul Petre Petrică are acolo condițiile minime necesare ca să-și desfășoare activitatea, iar în momentul când va mai avea buget disponibil, atunci îi va pune și „un aer condiționat, ca să poată să-și desfășare activitatea și așa cum dorește dumnealui”.

Viceprimarul Petre Petrică a declarat la Digi24 că de când și-a început activitatea nu a avut deloc birou: „Am primit birou din start aici. Nu e un loc pentru o activitate demnă. El (primarul – n.r.) spune că acolo e singurul loc disponibil, dar în primărie sunt birouri de viceprimar unde de zeci de ani își desfășurau activitatea toți cei care au fost până acum.”.

„Biroul meu – un șantier  cu utilaje”

Până la urmă, cedează și îi cheamă pe oamenii care vor să vorbească cu el să vină acolo, char dacă e „un șantier sunt utilaje, e mult balastru, se fac materiale de construcții”. Petre Petrică susține că a fost mutat acolo din răzbunare, pe el și pe consilierii locali care l-au votat. El a afirmat că în biroul viceprimarului, din primărie, lucrează acum city-managerul și că mai sunt locuri disponibile.