Actual Social

Primarul Daniel Băluță surpinde din nou cetățenii sectorului. Vrea un sondaj-unicat pentru la iarnă

Primarul Daniel Băluță surpinde din nou cetățenii sectorului. Vrea un sondaj-unicat pentru la iarnă
facebook.com/ pixabay.com

Din nou, primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță, apelează la opinia publică înainte de a demara o acțiune.

Oamenii din Sectorul 4 vor decide dacă în această iarnă, pe teritoriul administrativ, condus de Primarul Daniel Băluță, vor fi sau nu luminițe de sărbători.

Astfel, obișnuit să ceară acordul oamenilor din sector pentru proiectele importante pe care primăria le implementează, primarul Daniel Băluță generează o nouă consultare online a cetățenilor.

Ținând cont că până la iarnă nu mai este atât de mult, primarul Băluță le solicită oamenilor să decidă, prin intermediul unui sondaj, dacă anul acesta pe străzile sectorului 4 vor mai fi montate frumoasele lumini în perioada sărbătorilor de iarnă.

 O dată cu lansarea sondajului de opinie, Primarul Daniel Băluță, printr-o descriere în câteva cuvinte, a încercat să readucă în memoria cetățenilor faptul că și anul trecut Sectorul 4 a fost cel mai bine și mai frumos luminat sector, străzile fiind transformate într-un peisaj de poveste, respectiv în spiritul sărbătorilor de iarnă.

2021, anul în care pe străzile, bulevardele și parcurile din Sectorul 4 a fost o feerie

Prin urmare, primarul Daniel Băluță a scris pe pagina sa de facebook.com următoarele: „NE DORIM LUMINIȚE DE SĂRBĂTORI ȘI ANUL ACESTA ÎN SECTORUL NOSTRU? Vă rog să răspundeți la această întrebare, în secțiunea de comentarii, cât mai mulți dintre dumneavoastră. Anul trecut a fost o feerie pe străzile, bulevardele și parcurile din Sectorul 4, luminate de ghirlande, decorațiuni și beculețe colorate. Anul acesta vă doriți să fie la fel? Părerea dumneavoastră este foarte importantă! Prin urmare, începând de astăzi și până vineri, la ora 10:00, lansez acest sondaj la care vă rog să răspundeți în comentarii cu DA sau NU”.

FOTO facebook.com

Reacțiile publicului la sondaj

Rezultatele, sondajului inițiat de primarul Sectorului 4 în mediul online, nu au întărziat să apară, astfel că în mai puțin de o oră din momentul publicării, peste 1.000 de oameni reacționaseră deja la propunerea edilului, cee ace înseamnă că oamenii apreciază faptul că autoritatea locală ține cont și de părerea lor în luarea deciziilor importante pentru sectorul în care trăiesc sau își desfășoară activitatea.

Sectorul 4 „tocmai și-a schimbat „ținuta” de vară cu alta nouă”

Deocamdată, edilul, cu ajutorul oamenilor din sistem, lucrează pentru a crea o frumoasă imagine de toamnă sectorului 4.

„Toamna multicoloră și deja răcoroasă își face simțită prezența cu fiecare zi ce trece, iar @4-ul de la Fântâna Florilor s-a aliniat și el noilor tendințe…Tocmai și-a schimbat „ținuta” de vară cu alta nouă, tot veselă, însă în ton cu vremea și culorile de afară”, scrie Daniel Băluță pe facebook.

FOTO facebook.com