Diverse

Prințesa Greciei îl persifelază pe prințul Harry într-o fotografie „obraznică”, devenită virală. Are legătură cu cartea Spare

Prințesa Greciei îl persifelază pe prințul Harry într-o fotografie „obraznică”, devenită virală. Are legătură cu cartea Spare

O librărie independentă din Swindon a devenit virală după ce a expus în mod excentric cartea de memorii a prințului Harry, Spare – eveniment care a atras atenția familiei regale grecești.

Librăria Bert’s Books’ a expus memoriile prințului Harry alături de romanul „Cum să-ți ucizi familia”, al autoarei Bella Mackie, stabilită în Marea Britanie.

Fotografia cu afișajul a obținut mii de aprecieri și numeroase comentarii atunci când a fost postat pe rețelele de socializare, inclusiv din partea Prințesei Moștenitoare Marie-Chantal a Greciei, al cărei socru decedat este nașul Prințului William. Este vorba de fostul rege al Greciei, văr cu regele Charles, care a murit ieri și despre care ați putut citi știrea azi-dimineață aici.

Marți, prințesa, în vârstă de 54 de ani, a distribuit pe pagina ei de pe Instagram o fotografie cu cartea recent lansată de ducele de Sussex, în expoziția Bert’s Books.

Marie Chantal a postat imaginea fără niciun text. Dar, cu siguranță, a atras multă atenție, mulți oameni redistribuind ulterior „povestea” ei de pe Instagram.

Relații de rudenie

Prințesa moștenitoare Marie-Chantal este căsătorită cu Prințul moștenitor Pavlos al Greciei, al cărui tată, Regele Constantin al II-lea, a fost unul dintre nașii Prințului William.

Între timp, Prințul de Wales este nașul fiului cel mare al lui Pavlos, Prințul Constantin Alexios.

Autoarea cărții „Cum să-ți ucizi familia”, Bella Mackie, s-a bucurat de atenția acordată și s-a bucurat de afișul obraznic pus în scenă de librăria din Swindon.

Proprietarul magazinului, Alex Call, în vârstă de 35 de ani, a declarat pentru BBC că angajații săi au considerat că afișajul este „destul de vesel și [ar] face câteva persoane să zâmbească”.

Familia regală greacă a fost apropiată de regina Elisabeta a II-a, iar când aceasta a murit, prințul moștenitor Pavlos, care era vărul ei de gradul al treilea, a spus că a fost „una dintre cele mai minunate persoane din toate timpurile”.

Vorbind la BBC, prințul Pavlos, în vârstă de 55 de ani, a spus că regina, care era verișoara sa de gradul trei, și-a susținut întotdeauna familia și le-a arătat o mare bunătate.

El a spus: „Regina a fost întotdeauna o persoană foarte amabilă cu familia mea. Întotdeauna a fost primită cu un zâmbet”.

„Părinții mei au fost foarte bine îngrijiți de ea când am plecat din Grecia și au trăit în Anglia timp de ani de zile.”

Prințul Pavlos a adăugat că tatăl său a fost un „confident” al reginei pe parcursul anilor petrecuți în Marea Britanie, după ce a fost nevoit să fugă din țară împreună cu familia sa în urma unei lovituri de stat.