Info Actual

Info Actual > Politică > Prințul Albert de Monaco se tratează de coronavirus cu paracetamol și vitamina C!
Politică

Prințul Albert de Monaco se tratează de coronavirus cu paracetamol și vitamina C!

Prințul Albert de Monaco se tratează de coronavirus cu paracetamol și vitamina C! În urmă cu câteva zile, Prinţul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv cu COVID-19. Între timp, Prinţul Albert pare că se simte din ce în ce mai bine. Aceasta a spus că infectarea nu i-a afectat foarte starea de sănătate.  Prințul a acuzat doar o uşoară febră, tuse şi nas înfundat, chiar dacă s-a luptat, în trecut, cu o pneumonie.

Albert a declarat că, în cazul lui, boala a semănat cu o gripă uşoară şi că nu şi-a pierdut simţul mirosului şi al gustului, aşa cum se preconizează în cazul îmbolnăvirii. “Mi s-a spus să continui să iau paracetamol şi să-mi monitorizez temperatura. Continui să iau multă vitamina C şi alte suplimente naturale pentru a-mi întări sistemul imunitar. Există şi nişte capsule foarte bune cu eucalipt pe care le poţi lua pentru întărirea capacităţii pulmonare”, a declarat Prinţul Albert.

Prinţul s-a izolat de soţia sa, Prinţesa Charlene, şi de cei doi copii ai lor încă de pe 14 martie. Acesta a mai spus că, până acum, aceştia nu prezintă simptome legate de infectarea cu Coronavirus. “Vorbesc cu familia în fiecare zi pe Facetime. Sper să mă alătur curând lor”, a mărturisit Albert. La cererea prinţesei Stephanie, monegascii cântă la balcoane imnul local, în fiecare zi, la ora 17.00, iar prințul Andrew spune că “sunt gesturi emoţionante care îmi înălzesc inima”.