International

Noi imagini cu micuțul prinț Louis, care a împărțit Jubileul de Platină cu Regina Elisabeta , străbunica lui

Noi imagini cu micuțul prinț Louis, care a împărțit Jubileul de Platină cu Regina Elisabeta , străbunica lui
FOTO: Monarchie Britannique

Strănepotul Reginei Elisabeta a II-a, prințul Louis, a furat din nou spectacolul și în ultima zi a celebrărilor, care s-au încheiat cu o paradă populară plină de culoare și cu apariția-surpriză a suveranei în balconul Palatului Buckingham.

Jubileul de Platină împărţit de Prinţul Louis şi Regina Elisabeta a II-a

Louis a stat la parada de duminică în loja regală lângă mama sa, alături de frații săi mai mari: prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și prințul George, în vârstă de 8 ani. În lojă s-au mai aflat tatăl său, prințul William, și bunicii, prințul Charles și Camilla, ducesă de Cornwall.

Spectacol a făcut şi în ziua concertului. Micuțul a fost fără astâmpăr: s-a bucurat, a râs, s-a plictisit, și-a supt degetul, s-a mirat, și-a pus mâinile la ochi, a căscat, a făcut gesturi de rocker, a aplaudat, s-a strâmbat la mama sa, s-a alintat, s-a fâțâit, s-a suit în picioare pe scaun, a mers când în brațe la tată, când în brațe la bunic.

Pe scurt, s-a comportat ca mulți alți copii de vârsta lui. În contrast cu el, frații săi mai mari au fost mult mai rezervați și mai cuminți, dar el a pus serios la încercare răbdarea ducesei Kate.

Fiul în vârstă de 4 ani al prințului William și al ducesei de Cambridge a făcut propriul show în loja regală în timpul paradei de duminică, după ce joi, în prima zi a Jubileului, a amuzat publicul cu tot felul de grimase expuse chiar de la înălțimea balconului Palatului Buckingham.

În timpul paradei militare de joi, el s-a sprijinit cu coatele de balustradă părând plictisit, şi-a acoperit urechile din cauza zgomotului atunci când a avut loc survolul avioanelor, a fost surprins cu gura larg deschisă făcând-o pe străbunică să zâmbească, apoi a devenit foarte serios, i-a salutat pe aviatori, fapt care i-a încântat pe fotografi.

Louis, a ţinut prima pagină a ziarelor din Marea Britanie în toate aceste zile de sărbătoare.