Info Actual > Politică > Purtătorul de cuvânt al AUR, prins în Parlament cu cannabis. Cum se justifică fapta?
Politică

Purtătorul de cuvânt al AUR, prins în Parlament cu cannabis. Cum se justifică fapta?

Purtătorul de cuvânt al AUR, prins în Parlament cu cannabis. Cum se justifică fapta?

Purtătorul de cuvânt al partidului AUR, Mircea Gheorgheosu, ar fi încercat să intre în Parlament cu un plic de substanțe interzise. Acesta a fost oprit de filtrul SPP și dus la poliție.

„În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces în clădirea Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat care avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.

Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind în instrumentarea DIICOT – Structura Centrală, a transmis Poliția Capitalei”, a transmis vineri Poliția Capitalei.

Surse politice au declarat pentru News.ro că este vorba despre Mircea Gheorgheosu, purtător de cuvânt al AUR. Acesta lucrează la Departamentul de comunicare al partidului și este angajat al Senatului, fiind consilier parlamenar al AUR.

George Simion, liderul partidului AUR a avut o primă reacție după ce colegul său a fost prins cu droguri. Acesta face trimiteri subtile la zvonurile legate de premierul Cîțu, cel care a refuzat să răspundă de două ori la o întrebare legată de droguri.

„Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranță domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”, a declarat George Simion.