Actual Diverse

Putin are atingerea morții sau sunt semne care-i prevestesc lui sfârșitul

Putin are atingerea morții sau sunt semne care-i prevestesc lui sfârșitul

Zeci de previziuni publicate, de la Nostradamus până la Baba Vanga, fac referire metaforică sau directă, la președintele Federației Ruse. Încă o analiză în acest sens a fost efectuată, recent, de către jurnaliștii de la FreeDom.

Putin are atingerea morții sau sunt semne care-i prevestesc lui sfârșitul

O serie de coincidenţe mistice îl urmăresc pe preşedintele rus Vladimir Putin de când a devenit președinte și până astăzi. Noile semne, venite din luma nevăzută, au fost descoperite în întâmplările care vizează animale sălbatice sau vietăți marine.

A murit tigrul cu apelativul ”Putin”, numit în onoarea țarului rus, după cum a relatat miercuri agenţia ucraineană Unian, citând o analiză făcută de jurnaliştii de la FreeDom, un proiect al unei televiziuni ucrainene.

În 2010, preşedintele Federaţiei Ruse a vizitat arhipelagul Ţara Franz Josef, unde a pus o zgardă de monitorizare unui urs polar. După o vreme, cercetători din zonă au descoperit că acesta renunțase la zgarda cu care îl onorase Putin.

Unii au văzut în asta un semn rău, doar ursul alb este considerat un ”animal totem” în Rusia, iar imaginea sa reprezintă emblema partidului Rusia Unită, partidul lui Putin.

O istorie similară s-a întâmplat cu o balenă albă, care fusese prinsă special pentru Putin în Marea Ohoţk şi căreia i-a fost ataşat un cip de monitorizare. Ulterior, s-a descoperit că respectivul cip, ataşat balenei, nu mai funcţiona. Apoi, balena a dispărut.

Femela tigru din Amur, pe care preşedintele rus a adormit-o în 2014, prin injectarea unui ser inofensiv, pentru a-i ataşa un cip, a murit imediat după ce a pus Putin a pus ”mâna” pe ea.

Cea mai surprinzătoare a fost, însă, întâmplarea cu un stol de cocori siberieni, în 2012, pe care Putin îi călăuzea spre ţările calde de la bordul unui deltaplan. Problema e că acei cocori nicidecum nu voiau să zboare spre sud, iar operaţiunea – gândită în cadrul unui proiect ştiinţific vizând reintroducerea păsărilor din această specie rară născute în captivitate în mediul lor natural – a fost un eşec total.

Pe lângă aceste vietăți, Putin a avut de-a face și cu un obiect neînsuflețit. Este vorba despre un steag rus, care a dat bătăi de cap soldaților, încercând să îl monteze.

La ceremonia de investire a lui Putin din 2018, pentru al patrulea mandat, soldaţii nu au reuşit să ridice drapelul Federaţiei Ruse, steagul înţepenind pe catarg, ceea ce este interpretat de jurnaliştii ucraineni ca un semn rău atât pentru Putin, cât şi pentru ţara sa, scrie Unian.

Se presupune că toate aceste semne nu fac altceva decât să prevestească sfârșitul, imprevizibil și straniu, care i se pregătește de către destin președintelui rus de care se teme, astăzi, lumea întreagă.

Foto: pixabay