Actual

Racolări „în masă”, de la PSD în PNL. Klaus Iohannis. „Traseismul politic este o boală gravă a politicii românești”

Presedinele Klaus Iohannis s-a aratat ingrijorat

Racolări „în masă”, de la PSD în PNL. Klaus Iohannis. „Traseismul politic este o boală gravă a politicii românești”.

În cadrul unei conferințe de presă susținută la Palatul Cotroceni, miercuri, 12 august, președintele României a declarat că nu vede „cu ochi buni” racolările făcute de PNL în PSD.

„Pot să vă spun franc. Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Simplu. Eu am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boală gravă a politicii românești și ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat împotriva traseismului politic.

Eu nu mi-am schimbat opinia. În ceea ce privește coaliții post moțiune, haideți mai întâi să vedem moțiunea, să vedem votul pe moțiune, apoi să facem consultări și cu certitudine nu vom avea Guvern PSD”, a declarat Klaus Iohannis.

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a spus că PNL a „transferat”, doar în ultimele zile, peste 30 de primari de la PSD, care se adaugă altor „zeci de traseişti” – primari şi viceprimari PSD transferaţi deja.

„Doar în ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL. Se adaugă altor zeci de traseişti – primari şi viceprimari PSD transferaţi deja. La Piteşti, viceprimarul PSD este candidatul PNL. La Iaşi, PSDistul Chirica. Prin toţi aceşti primari, pesedismul supravieţuieşte”, a scris pe Facebook Ionuţ Moşteanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *