Info Actual > Politică > Raluca Turcan, anunț cumplit: „Riscăm ca omenirea să nu primească sprijinul de care are nevoie”
Politică

Raluca Turcan, anunț cumplit: „Riscăm ca omenirea să nu primească sprijinul de care are nevoie”

Raluca Turcan, anunț cumplit: „Riscăm ca omenirea să nu primească sprijinul de care are nevoie”

Raluca Turcan cere un comandament de urgență! Raluca Turcan trage un semnal de alarmă în legătură cu  subvenţiile pentru facturile la energia electrică.

Ministrul muncii, Raluca Turcan, consideră că este nevoie de crearea unui comandament de urgenţă din care să facă parte şi autorităţile locale, astfel încât subvenţiile pentru facturile la energia electrică acordate persoanelor vulnerabile să poată ajunge cât mai repede la acestea.

Raluca Turcan avertizează că, în lipsa colaborării dintre administraţia centrală şi cea locală, legea consumatorului vulnerabil riscă să nu poată fi aplicată de la 1 noiembrie.

„Avem nevoie de un comandament de urgenţă, cel puţin la Ministerul Muncii, după ce a fost devansată de această lege, dacă nu creăm aceste structuri de comandă şi de intervenţie rapidă, riscăm ca oamenii aflaţi la ananghie să aibă aşteptări din partea statului şi să nu primească sprijinul de care au nevoie”, a declarat Raluca Turcan.

Raluca Turcan a făcut declaraţia la Sibiu, la o întrunire a Consiliului Autorităţilor Locale din România şi Republica Moldova.