Actual

Raluca Turcan s-a făcut de râs. Gafă de proporții a ministrului Muncii

Raluca Turcan s-a făcut de râs. Gafă de proporții a ministrului Muncii

Raluca Turcan a făcut recent o gafă de proporții, într-un mesaj pe Facebook. 

Gafă de proporții a ministrului Muncii Raluca Turcan. Ea a transmis, luni, un mesaj pe Facebook în care i-a urat „La mulți ani” baronului Samuel von Brukenthal guvernator al Transilvaniei, născut la 26 iulie 1721.

Raluca Turcan s-a făcut de râs. Gafă de proporții a ministrului Muncii

„Astăzi istoria consemnează naşterea baronului Samuel von Brukenthal. Un sibian care zi de zi ne este exemplu. Un om înaintea vremurilor sale, un adevărat om al Luminilor, baronul Brukenthal ne-a lăsat o moştenire impresionantă. A lăsat Sibiului, a lăsat României, a lăsat Europei. Brukenthal, revenit de la Viena, a deschis unul dintre primele muzee ale lumii, a lăsat o impresionantă colecţie de artă şi o bibliotecă monumentală. Tot el ne-a dat lecţia cultivării mediului intelectual. El a creat o adevărată oază culturală în Sibiul finalului de secol XVIII. Samuel von Brukenthal este o bornă pentru cultura şi societatea României. La mulţi ani Samuel von Brukenthal!!!”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, Turcan și-a editat postarea, însă prea târziu. Cei care o urmăresc au remarcat imediat gafa făcută și au criticat-o dur.

„Un politician nu poate fi expert în toate domeniile, dar are n… consilieri plătiți cu bani grei de la buget care ar trebui să-l ajute sa-și ascundă incompetența. Numai că și acei consilieri sunt la fel de habarniști pe domeniile pe care le ,,consiliază”… pentru că sunt angajați tot pe criterii politice, adică pe bază de incompetență.

„Oricine are dreptul să fie prost, dar unii abuzează de acest privilegiu”, a scris un altul.