Info Actual

Info Actual > Politică > Rareș Bogdan, amenințare subtilă. „Tac. Pentru moment. Răbdarea mea are și ea limitele ei, însă”
Politică

Rareș Bogdan, amenințare subtilă. „Tac. Pentru moment. Răbdarea mea are și ea limitele ei, însă”

Rareș Bogdan, amenințare subtilă. „Tac. Pentru moment. Răbdarea mea are și ea limitele ei, însă”. Politicianul aduce acuzații grave după ce mii de români au plecat în Germania, în contextul stării de urgență, la cules de sparanghel.

Europarlamentarul PNL acuză atât Taromul că nu i-a dus pe români, dar și contractele semnate de aceștia. Rareș Bogdan spune că românii plecați sunt plătiți cu mai puțini bani. Acesta a mai spus că va pleca în Germania pentru verificări.

158Acesta a precizat că românii au plătit câte 280 de euro pe bilete de avion, în timp ce aeronavele Tarom se află la sol. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liberalul trimite un mesaj pentru întreaga clasă politică. El le spune colegilor săi că, pentru moment, se va abține de la comentarii. Adaugă, însă, cu tâlc „răbdarea mea are și ea limitele ei, însă”. Orice ar însemna asta.

„Dacă tot au fost trimiși, transportul lor trebuia asigurat exclusiv cu flota naționala Tarom, (avioanele stau la sol pe Otopeni). Așa au plătit biletul de 280 eur DUS doar (!!!!) către Luftansa si GermanWings si nu catre compania noastră națională.

Trebuia negociat la sânge un contract de minim 2500 de eur/lună, garantat de către Ministerul Muncii din Germania. Trebuiau să le fie garantate serviciile medicale și siguranța sanitară și condițiile de locuire. Dar, … nu mai zic nimic. Iarăși voi fi considerat răutacios și prea patriot.

Tac. Pentru moment. Răbdarea mea are și ea limitele ei, însă”, a fost mesajul lui Rareș Bogdan.