Info Actual

Info Actual > Politică > Război total! György Soros a declanșat un atac politic împotriva Ungarie
Politică

Război total! György Soros a declanșat un atac politic împotriva Ungarie

După izbucnirea crizei migraţiei, György Soros a declanşat un atac politic împotriva Ungariei. Despre acest aspect a vorbit politologul Tamás Lánczi, într-o emisiune informativă a canalului de televiziune de ştiri M1.

La acea dată, miliardarul american de origine maghiară nu a putut accepta faptul că Guvernul ungar a decis că nu va primi migranţi pe teritoriul Ungariei şi va apăra graniţele ţării de imigranţii ilegali. Tamás Lánczi a afirmat că György Soros va încerca acum să profite de faptul că şi Ungaria este afectată de criza economică mondială cauzată de pandemia de coronavirus. Potrivit politologului, speculantul va încerca să îngrădească politica financiară ungară, să restrângă spaţiul de mişcare ungar în domeniul financiar, “să strângă la colţ” Guvernul ungar.

Tamás Lánczi, politolog ungar: ”Acest lucru merge mult mai greu acum decât oricând anterior, întrucât această criză a găsit Ungaria într-o situaţie bună, economia ungară se află într-o stare bună: rata şomajului este scăzută, deficitul bugetar este redus, datoria de stat este pe o pantă descendentă, de aceea György Soros nu are acum o misiune uşoară. Probabil că în prezent domnia sa sacrifică mulţi bani pentru construirea acestei speculaţii.

Politologul a menţionat că se pune întrebarea dacă György Soros va renunţa sau nu, deoarece, chiar dacă forintul a slăbit, el încă se menţine, iar economia, în pofida greutăţilor şi în condiţiile date, are în continuare rezultate bune  conform unui reportaj al RADIO KOSSUTH BUDAPESTA