Actual Diverse

Reacția incredibilă a comunității americane după ce un băiat de 9 ani a fost împușcat în timpul unui incident rutier

Reacția incredibilă a comunității americane după ce un băiat de 9 ani a fost împușcat în timpul unui incident rutier
Go Fund Me/Victoria Grieco

O comunitate locală s-a mobilizat incredibil după ce Isaiah Johns, un copil de numai 9 ani, a fost împușcat în timpul unui incident armat, care a avut loc pe o șosea din Renton, statul Washington, SUA.

Reacția incredibilă a comunității americane după ce Isaiah Johns de 9 ani a fost împușcat în timpul unui incident rutier

Copilul de numai 9 ani a fost împușcat în față și în piept vineri, în urma unui incident armat, care a avut loc pe ruta de stat 167 din Renton din statul Washington.

Isaiah a fost transportat de urgență la spital cu răni care îi puneau viața în pericol, dar, după o intervenție chirurgicală, familia sa spune că starea lui se îmbunătățește, deși se află încă în stare gravă la Spitalul Harborview Medical Center.

Comunitatea locală a înființat o pagină ”Go Fund Me”, pentru a-l ajuta pe Isaiah pe lungul său drum de recuperare, în timp ce poliția statului Washington continuă, încă, să caute suspectul, al cărui vehicul a fost distribuit pe scară largă în încercarea de a găsi persoana responsabilă.

În pagina postată pe internet se spune despre Isaia: „El este viu și sănătos! Este incredibil prin ce a trecut Isaia; el pare să fie bine dispus. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și dragoste.”

Până acum, oamenii care s-au mobilizat au strâns peste 16.500 de dolari pentru micul copil, victima nevionovată a unui trăgător a cărui gest se află sub investigația poliției.

Ce date se cunosc despre tragicul incident

Mașina despre care se crede că a fost implicată în incident, un Ford Mustang albastru închis, având o inscripție scrisă în partea de jos a parbrizului, ar fi părăsit în fugă locul faptei, pe  ruta SW Grady Way spre Carr St.

„Suspectul a tras în mașină pe partea șoferului, iar arma a ricoșat și l-a lovit pe fiul său, care se afla pe scaunul pasagerului”, a declarat Arun Vaidyanathan, care lucrează la Brotherton Cadillac, unde tatăl copilului s-a oprit pentru ajutor, după ce s-a îndepărtat cu mașina de trăgător.