Actual International

Șocant. Un copil de șase ani a comis intenționat o crimă: și-a împușcat profesoara

Șocant. Un copil de șase ani a comis intenționat o crimă: și-a împușcat profesoara
Infoactual/arhiva

Un caz incredibil, terifiant, dar adevărat. Vârsta celui arestat pentru că a comis o faptă îngrozitoare este incredibil de mică. La doar șase ani, un elev a luat arma și și-a împușcat profesoara (foto). A fost arestat. Povestea, pe larg, în cele ce urmează.

Terifiant. Un copil de doar șase ani a fost arestat pentru că și-a împușcat profesorul

Un copil în vârstă de doar șase ani a fost reținut de poliție, fiind suspectat că a împușcat un profesor în abdomen la școala primară Richneck, din Newport News, Virginia. Din câte se știe, unitatea de învățământ situată în Newport News, Virginia, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între cinci și nouă ani.

„Este vorba de un copil de şase ani, în prezent se află în custodie”, a declarat reporterilor şeful poliţiei locale, Steve Drew. „Nu este o împuşcătură accidentală”. Victima este o tânără în vârstă de 30 de ani şi viaţa ei este în pericol, a mai precizat omul legii.

În timpul unei conferințe de presă transmise în direct pe Facebook, vineri seara (6 ianuarie 2023), în jurul orei locale 17:30 (ora locală), de către șeful NNPD, Steve Drew, acesta a confirmat că un copil de șase ani a fost arestat sub suspiciunea că a împușcat o profesoară în abdomen. În același context s-a anunțat că victima se află în stare critică într-un spital local.

„Sunt în stare de şoc şi demoralizat”, a declarat, la rândul lui, și directorul instituţiilor şcolare din Newport News, George Parker.

„Avem nevoie de sprijinul comunităţii noastre pentru a ne asigura că copiii nu au acces la arme”.

Inițial, o declarație care a fost publicată de Sarah Ketchum de la NNPD, pe Twitter, anunța: „Poliția din Newport News se află la locul unui schimb de focuri de armă la școala primară Richneck. Niciun elev nu a fost rănit în acest incident. Un adult a fost dus la un spital local. Amploarea rănilor adultului este necunoscută în acest moment.” Și făcea referire difrectă la momentul când a avut loc tragedia inimaginabilă.