Info Actual

Info Actual > Politică > Regina Elisabeta, exemplu pozitiv la 94 de ani! Iata lectia sa de stil, in plina pandemie
Politică

Regina Elisabeta, exemplu pozitiv la 94 de ani! Iata lectia sa de stil, in plina pandemie

Regina Elisabeta, exemplu pozitiv la 94 de ani! Iata lectia de stil oferita in plina pandemie.

Chiar şi în momente atât de întunecate precum cele pe care le trăim acum, în plină pandemie de coronavirus, este important să avem grijă de noi şi să continuăm să fim încrezători.

Regina Elisabeta, la aproape 94 de ani, se dovedește a fi mereu în pas cu tendințele modei. Zilele trecute, monarhul a fost fotografiat în mașină, în timp ce părăsea Palatul Buckingham pentru a merge la Castelul Windsor împreună cu soțul ei şi purta ruj roşu. Dincolo de o lecţie pe stil, Regina oferă şi o lecţie de încredere în sine, relatează ziarulromanesc.es

Istoria rujului roşu

Povestea rujului roșu începe cu 5.000 de ani în urmă, în civilizația antică din Mesopotamia, sub formă de bijuterii semi-prețioase zdrobite și aplicat pe buze și, ocazional, în jurul ochilor. Rujul a început să câștige popularitate în secolul al XVI-lea, în timpul domniei Elisabeta I a Angliei.

La vremea aceea era făcut din ceară de albine. În timpul celui de-al doilea război mondial, rujul a devenit deosebit de celebru, în urma utilizării sale largi în industria filmului şi ulterior, în rândul întregii populaţii.

Semnătura Reginei

De remarcat, în aceste zile, Regina Elisabeta a cucerit întreaga lume cu rujul său de un roşu intens. Specialiștii în limbaj corporal pariază că face acest lucru pentru a trimite un mesaj clar: moralul ridicat, criza poate fi învinsă și cu o notă suplimentară de culoare.

Pe scurt, monarhul nu pierde timp și ne catapultează direct în cele mai cool tendințe de frumusețe din 2020. De asemenea, amintiți-vă că Regina poartă întotdeauna ruj cu ea, fiind imortalizată în public de nenumărate ori, în timp ce încerca să şi-l aplice.

Exemplu pozitiv la 94 ani

„Dacă eşti tristă, pune puţin ruj roşu și mergi la atac. Bărbații urăsc femeile care plâng”, spunea Gabrielle Chanel, potrivit Ziarul Romanesc.