Showbiz

Regizorul american Woody Allen și-a anunțat retragerea:„Mi-am pierdut mult din entuziasm”

Regizorul american Woody Allen și-a anunțat retragerea:„Mi-am pierdut mult din entuziasm”
unotv.com

Woody Allen, regizorul, scenaristul, actorul, comedianul și muzicianul american,  își anunță retragerea din cinema și a spus că va mai face un film și se va retrage pentru a scrie romane.

 În timp ce se afla în Europa pentru a lucra la cel de-al 50-lea film al său, Woody Allen a declarat ziarului spaniol La Vanguardia  că intenționează să se retragă de la realizarea de filme și să dedice mai mult timp scrisului în anii săi de apus.

Regizorul „A Rainy Day in New York”, a stat de vorbă cu Alec Baldwin mai bine de jumătate de oră într-o transmisie în direct pe contul de Instagram al actorului .

Care este motivul pentru care Woody Allen să se pensioneze

Comentând că următorul său film care urmează să fie filmat la Paris ar putea fi ultimul, într-un interviu cu Alec Baldwin, regizorul Woody Allen  a spus: „Mi-am pierdut mult din entuziasm”.

Totodată, Woody Allen, a precizat următoarele:

„Probabil că voi face acest film (al 50-lea din cariera lui), dar am pierdut mult din entuziasm, nu e ca atunci când am început filmările”.

„A fost plăcut să știu că 500 de oameni s-au uitat la un film odată”.

În vârstă de 86 de ani, cineastul a spus că s-a gândit la problemă după ce a simțit gustul izolării în timpul pandemiei.

„Am fost acasă scriind mult”, a spus el. „Este un mod frumos de a trăi. Apoi m-am gândit: „Ei bine, poate voi mai face unul sau două (filme)”.

„Nu mă distrez la fel să fac un film și să-l prezint la cinema (…) A fost plăcut să știu că 500 de oameni l-au văzut deodată, schimbările din industrie, șocul provocat de sosirea și creșterea streamingului. platforme. Am de gând să mai fac unul și să văd cum mă simt.”

Alec Baldwin , care a fost în ochiul furtunii după împușcătura care a ucis-o pe directorul său de film Halyna Hutchins pe un platou de filmare în octombrie, a surprins duminică, 18 septembrie 2022, anunțând că va vorbi cu regizorul despre cea mai recentă carte umoristică a lui, Zero Gravity, „Zero Gravity”, care va fi publicată pe 27 septembrie de Alianza în Spania. În SUA, a fost publicată de Arcade și distribuită de Simon & Schuster.

Cu ce ​​acuzații se confruntă Woody Allen

Conversația, care a avut mai multe probleme tehnice și a captat o audiență de aproximativ 2.700 de persoane, s-a concentrat pe cartea lui Woody Allen , evitând întrebările despre acuzațiile de abuz sexual ale fiicei sale adoptive, Dylan Farrow, care l-a dat în judecată pentru 68 de milioane de dolari și care au pătat cariera regizorului, câștigător al Oscar-ului .

Cazul este abordat în documentarul „Allen v. Farrow”, lansat pe HBO în februarie 2021. În primul dintre cele patru episoade, Dylan Farrow , adoptată de Allen și fosta lui soție Mia Farrow , își reiterează acuzația împotriva tatălui ei că a abuzat-o sexual când avea 7 ani în 1992. Woody a negat acuzațiile, pentru care s-a confruntat cu mai multe anchete, potrivit nbcnews.com și unotv.com.