Actual

Reîntâlnire emoționantă pe străzile din Bucea! Un Husky rătăcit după bombardamente și-a regăsit stăpânul

Husky

După imaginile dramatice de pe străzile orașului Bucea, o întâmplare reușește să înlocuiască imaginea războiului cu cea a speranței. Videoclip emoționant cu legătura specială dintre oameni și animalele de companie, surprins și postat intens pe rețelele de socializare.

Nimeni nu se aștepta la o revedere atât de emoționantă!

Chiar dacă majoritatea oamenilor fugiți din calea războiului și-au luat de asemenea și animalele de companie, multe dintre ele au avut ghinionul să rămână în orașele bombardate fără oprire. Fie că s-au speriat din cauza zgomotului, ori nu au avut șansa să fie alături de proprietari în momentul declanșării tragediei, animalele de companie au fost nevoite să supraviețuiască pe cont propriu, fără să aibă parte de ajutorul din trecut.

De această dată, pe străzile orașului Bucea un material video a reușit să emoționeze o lume întreagă, asta după ce un Husky rătăcit în urma bombardamentelor își regăsește stăpânul. Legătura lor este cu atât mai specială, cu cât nimeni nu s-ar mai fi gândit că se vor mai revedea vreodată. Bucuria patrupedului este de nedescris, înconjurat de imaginile tragice ale războiului.

Soldații ucraineni l-au găsit și l-au redat stăpânului, iar momentul emoționant al reîntâlnirii a fost filmat, fiind postat pe mai multe conturi de Twitter.