Info Actual

Info Actual > Politică > Robert Negoiță și-a tras parc. El se plimbă nestingherit în IOR, deși acesta este închis publicului
Politică

Robert Negoiță și-a tras parc. El se plimbă nestingherit în IOR, deși acesta este închis publicului

Robert Negoiță și-a tras parc. El se plimbă nestingherit în IOR, deși acesta este închis publicului. Robert Negoiță, primarul sectorului 3, a fost surprins astăzi, prima zi de Paște, plimbându-se în parcul IOR din Capitală, împreună cu iubita sa. Primarul Negoiță spune că verifica starea parcului.

275Deși parcurile din București au fost închise pe timpul stării de urgență, primarul Sectorului 3 a dat o tură cu bicicleta.  O locuitoare a Sectorului 3 care a surprins momentul povestește că primarul era îmbrăcat în pantaloini scurți și avea un coș de picnic.

„La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicție de a intra în parc, mi-a răspuns: “verific ca totul să fie în regulă”, stând pe bicicletă în pantaloni scurți, cu un coș de picnic și cu iubita alături. Am vorbit preț de câteva minute. După alte întrebări de ce ni se interzice nouă, famiilor cu copii, intrarea în parc, mi-a răspuns că nu el a închis parcurile și nu el a dat ordonanța militară”, a scris pe Facebook Lilia Stana.

Negoiță a arătat, pe contul său de Facebook, că vizita de astăzi s-a datorat verificării mentenanței parcului. Voi ce credeți?