Showbiz

Rochile Ducesei Kate Middleton la turneul Wimbledon 2022 au făcut senzație.

Rochile Ducesei Kate Middleton la turneul Wimbledon 2022 au făcut senzație.
townandcountrymag.com

Kate Middleton este o mare fană a tenisului.

Ducesa de Cambridge este patrona regală a All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC), dar chiar înainte de a prelua patronajul de la Regina Elisabeta în anul 2016, a fost obișnuită cu celebrul turneu de tenis de vară. În plus, ea nu este doar o fană a vizionarii tenisului, Kate însăși fiind o jucătoare de tenis.

Așadar, se poate conta pe ducesă că își va face apariția în fiecare an la Wimbledon.

De când s-a căsătorit cu Prințul William, în anul 2011, Kate a ratat doar de două ori Wimbledon:

  • în anul 2013, când era însărcinată cu Prințul George
  • în anul 2020, când turneul a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19

Și anul acesta, la Wimbledon, Kate a aparut des cu Prințul William, dar a apărut și cu tatăl ei, Michael Middleton, cu sora Pippa și cu cumnata ei, Meghan Markle. De fapt, prima apariție comună pe care Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au făcut-o împreună a fost la Wimbledon, potrivit townandcountrymag.com.

Care a fost stilul vestimentar la Wimbledon 2022 a Ducesei Kate

10 iulie 2022

Kate și-a făcut ultima apariție la Wimbledon din 2022 la finala de simplu masculin, purtând o altă rochie Alessandra Rich cu buline. În această zi, lui Kate i s-au alăturat prințul William și fiul lor, prințul George, care a participat pentru prima data la Wimbledon.

La finalul meciului, în rolul ei de patron regal al All England Lawn Tennis Club, Kate a prezentat trofeele.

9 iulie 2022

Kate a strălucit într-o rochie galbenă Roksana pentru a participa la campionatul de simplu feminin.

Rochia Roksanda pe care a ales-o pentru finala de tenis este aceeași rochie pe care soția Prințului William a purtat-o și în turneul din Caraibe, de la începutul acestui an. Ținuta Ducesei a fost completată cu cercei cu citrine Kiki McDonough Eden și pantofi cu toc Gianvito Rossi din piele întoarsă, de culoare albă.

Fiindcă…. Kate știe ce funcționează pentru ea, anul acesta era a treia oară când purta o rochie galbenă la Wimbledon, după ediția din 2016 ( 7 iulie) și  2018 (15 iulie):

 

 

 

 

 

15 iulie 2018 – Cambridges au participat la finala de simplu masculin în ultima zi de la Wimbledon, așa cum devine tradiție pentru ei. Atunci, Kate a purtat o rochie Dolce & Gabbana galben strălucitor, culoare care nu numai că s-a coordonat cu mingile de tenis, ci a ajutat-o ​​să iasă în evidență în mulțime, potrivit jurnaliștilor englezi.

5 iulie 2022

Prima apariție a lui Kate din 2022 a fost într-o rochie foarte elegantă, albastră cu buline albe, de Alessandra Rich, canalizând stilul regretatei ei soacre, Prințesa Diana.