Diverse

Cum își vor petrece vara Prințul William și Ducesa Kate cu cei 3 copii ai lor

Cum își vor petrece vara Prințul William și Ducesa Kate cu cei 3 copii ai lor
Foto: printul william si kate/hellomagazine.com

Primul lucru este mutarea lor de la Palatul Kensington la Windsor.

Pe lângă faptul că și-au intensificat îndatoririle regale în ultima vreme, William și Kate au jucat un rol important în sărbătorile jubileului de platină ale Reginei și, fără îndoială, așteaptă cu nerăbdare o vară relaxantă, petrecând timp de calitate cu cei 3 copii ai lor.

Prințul George, în vârstă de 8 ani și Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, se despart de școala lor, „Thomas din Battersea” din Londra, pe 8 iulie, în timp ce grădinița „Willcocks” a lui Louis, în vârstă de 4 ani, se termină pe 6 iulie. Așa că nu mai durează mult până când cuplul ducilor de Cambridge îi are pe toți cei trei copii acasă pentru cele două luni.

Cum își va petrece familia regală vara în acest an

Se crede că William, Kate și copiii doresc să fie mai aproape de regină și de părinții ducesei, care locuiesc în Berkshire. Există, de asemenea, mult mai mult spațiu și libertate pentru ca familia să se bucure pe proprietatea regală din Windsor, potrivit hellomagazine.com.

Se spune că Adelaide Cottage este unul dintre cele mai bune conace, situat la doar o scurtă plimbare de apartamentele private ale reginei de la  Castelul Windsor . Căsuța istorică datează din anul 1831, iar proprietatea a fost renovată în anul 2015.

Probabil că familia va petrece ceva timp la casa lor din Norfolk, Anmer Hall, în timpul vacanțelor de vară, pe care se spune că le adoră.

De asemenea, ei pot vizita reședința scoțiană a Reginei, Balmoral.

Regina își invită familia la castel în fiecare vară pentru distracție relaxată împreună în aer liber. Cu 50.000 de acri de explorat, familia regală are întotdeauna multe de făcut, de la plimbări pitorești și pescuit la călărie, ciclism și acele faimoase grătare regale.

În anul 2021, William a spus despre petrecerea timpului în Balmoral cu soția și copiii săi: „George, Charlotte și Louis știu deja cât de dragă este Scoția pentru amândoi și încep să-și construiască propriile amintiri fericite și aici”.

Acum, când restricțiile de călătorie din cauza pandemiei au fost ridicate, aceștia ar putea opta și pentru o vacanță în străinătate în această vară.

În ultimii doi ani, familia regală s-a bucurat de recreere pe Insulele Scilly din apropiere. Cu toate acestea, se știe că adoră locuri îndepărtate, cum ar fi Mustique în Caraibe. În anul 2019, familia a sărbătorit a șasea aniversare a lui George (fiind născut pe data de 22 iulie) pe această insulă uimitoare alături de părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton.

De asemenea, Cambridges ar putea fi o apariție surpriză la campionatul de fotbal UEFA Women’s Euro 2022 din această vară, deoarece sunt mari fani ai sportului.