Info Actual

Info Actual > Politică > Rugăminte către Iohannis. Traian Băsescu: „Este urgent!”
Politică

Rugăminte către Iohannis. Traian Băsescu: „Este urgent!”

Rugăminte către Iohannis. La ora 14.00, Klaus Iohannis urmează să facă un anunț de importanță majoră, iar Traian Băsescu vine cu completări care ne ajută să înțelegem necesitatea aplicării măsurilor impuse de președinte.

Fostul președinte spune că extinderea timpului de circulație pentru pensionari și creșterea numărului de teste pentru coronavirus sunt esențiale.

Rugăminte către Iohannis. „Domnule Preşedinte, este urgent!

„Câteva lucururi care trebuiesc scrise în Decretul de extindere a Stării de Urgență.
1.Anularea nerespectării dreptului la viață intimă, familială și private;
2.Extinderea timpului de circulație pentru pensionari la 3 ore;
3.Creșterea masivă a numărului de teste pentru a se evita ca oamenii infectați să moară în casele lor fără asistență medical. Ce fac Vela, Arafat si Despescu prin limitarea numărului de teste este crimă împotriva românilor.
4.Carantină severă pentru că proporția populației afectate este mult mai mare decât cea oficial măsurată prin prea puține teste.
5.Accelerarea contractării de împrumuturi pentru relansarea șantierelor de contrucții pe Autostrada Transilvania, pentru punerea în funcțiune și extinderea sistemului de irigații.
6.Asigurarea de echipamente de protecție individual și reluarea producției industrial în zone unde nu sunt focare de infecție.
7.Ridicarea oricărei restricţii pentru actvitatea pe şantierele de construcţii, cu luarea măsurilor de protecţie sanitară pentru muncitori.
Fără aceste măsuri, menținerea Stării de Urgență necesară în acest moment din punct de vedere sanitar va impinge România într-o situație de criză economică profundă”, a fost mesajul transmis de Traian Băsescu pe Facebook.