Info Actual

Info Actual > Politică > S-a aflat! Adevărul despre Marcel Ciolacu: ”Acest lucru nu mai este o urgență pentru mine”
Politică

S-a aflat! Adevărul despre Marcel Ciolacu: ”Acest lucru nu mai este o urgență pentru mine”

S-a aflat! Adevărul despre Marcel Ciolacu. Actualul președinte interimar al Partidului Social-Democrat, de profesie jurist, este cunoscut în partidul PSD ca fiind o persoană extrem de importantă, mai ales că a finalizat o serie de programe educaționale postuniversitare.

În spatele acestei imagini se ascunde altceva, președinte interimar al Partidului Social Democrat a fost exmatriculat anul trecut de la studiile doctorale ale Academiei Naționale de Informații. Biroul de Presă al SRI a confirmat informarea făcută publică de g4media.ro.

244”(…) a fost studentul școlii doctorale din cadrul ANIMV între anii 2013 – 2019; nu a finalizat studiile universitare de doctorat întrucât nu a depus cerere de prelungire a perioadei de grație pentru anul universitar 2019 – 2020.”

”Am considerat că acest lucru nu mai este o urgență pentru mine”, a declarat Ciolacu pemtru aceeași sursă. El a justificat înscrierea la aceste studii prin ”dorința fiecărui om de a învăța”.

Când a fost ales lider al PSD, mai mulți politicieni și analiști au cercetat prezența lui Ciolacu pe listele Academiei pentru a concluziona că acesta este ”omul serviciilor”. Întrebat ce părere are despre aceste declarații, Marcel Ciolacu a menționat că este: ”O tâmpenie. O consider o întrebare retorică și vă mulțumesc”, a spus Ciolacu într-o intervenție telefonică.