Actual Diverse

Să te relaxezi pe un pat și să primești 11 mii de euro pe lună. Unde există un astfel de job și care sunt condițiile de angajare

Să te relaxezi pe un pat și să primești 11 mii de euro pe lună. Unde există un astfel de job și care sunt condițiile de angajare
Foto: ziarulromanesc.de

Banii vin atunci când munca pe care o prestezi o faci din plăcere. Dacă serviciul este o obligație, piedicile vor apărea la tot pasul și în tot locul.

Să te relaxezi pe un pat și să primești 11 mii de euro pe lună. Unde există un astfel de job și care sunt condițiile de angajare

30 de zile să stai pe un pat la Köln, în Germania. Aceasta este condiția primordială. Centrul Aerospațial German DLR caută participanți la un studiu, care să stea în pat timp de 30 de zile. 11.000 de euro sunt oferiți pentru acest job, candidatului ideal.

A nu face nimic, a sta întins în pat și a câștiga bani pentru asta. Ideea este promovată, în prezent, de către  Centrul Aerospațial German (DLR). Ideea face parte dintr-un studiu, ale cărui rezultate urmează să dezvolte noi „posibilități pentru așa-numita menținere a sănătății astronauților”.

Oricine ia parte la studiu primește 11.000 de euro pentru că a stat în pat timp de 30 de zile, relatează 24RHEIN.

Nu este prima dată. Periodic, DLR angajează oameni care, aflați sub supravegherea specialiștilor o perioadă de timp, vor aduce informații noi și utile pentru îmbunătățirea vieții astronauților.

Pentru următoarea campanie a studiului SANS-CM NASA, căutăm din nou persoane de testare (h/f/d) care să lucreze ca astronauți tereștri (h/f/d) la Centrul Aerospațial German (DLR) din Köln”, se arată într-un comunicat media.

Studiul își propune să examineze modificările fizice cauzate de imponderabilitate în spațiu și dezvoltarea unor posibile contramăsuri, scrie presa din Germania.

Când începe activitatea și condiții esențiale

Studiul demarează la sfârșitul lunii ianuarie 2023, cu subiecți profesioniști vorbitori de germană, care vor petrece o lună de zile întinși în pat, într-o poziție de 6 grade cu capul în jos.

În această poziție, experimentezi aceleași schimbări fizice (reversibile!) ca un astronaut,” se arată în același comunicat.

Anunțul oficial

Studiul durează în total 59 de zile, dintre care 30 sunt într-o poziție de 6 grade cu capul în jos cu repaus la pat și are loc în unitatea de cercetare medicală aerospațială din Köln-Porz”, potrivit Centrului Aerospațial German. Participanții la studiu trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Bărbați/femei sănătoși/diverse între 24 și 55 de ani
  • nefumători
  • Înălțime: 153-190 cm, IMC: 19-30 kg/m2

Întins în pat și câștigând bani, asta sună atrăgător la început. Un lucru este cert: dacă vrei să participi la studiu, cu siguranță ai nevoie de multă rezistență. Pentru că să stai numai în pat poate deveni destul de plictisitor în timp.

Concluzia: ai grijă ce îți dorești că Universul îți dă, dar s-ar putea să nu îți și placă!