Actual

Salarii de 4.000 de euro pentru un job la stat. Află despre ce este vorba!

Salarii de 4.000 de euro pentru un job la stat. Află despre ce este vorba!
sursa foto legislatiamuncii.manager.ro

Salarii de 4.000 de euro pentru un job la stat. Găsirea unui loc de muncă este un lucru extrem de important. Pentru a avea job-ul perfect, oamenii interesați de schimbarea locului de muncă trebuie să ia în considerare ofertele disponibile.

Salariul este un criteriu foarte important în alegerea locului de muncă. De asemenea, se are în vedere și stabilitatea pe care un job o oferă. În acest sens, un anunț de angajare de la o companie de stat vine cu oportunități în acest sens.

Salarii de 4.000 de euro

Anumiți angajați se pot bucura de salarii de 4.000 de euro. O companie de stat a postat un anunț de angajare pentru anumiți cetățeni. Este vorba de un post care aduce multe beneficii și de asemenea, veniturile salariale sunt pe măsură.

Conform anunțului, candidații interesați pot depune CV -ul și au posibilitatea de a aplica până la data de 2 octombrie. Este vorba de oferta de angajare postată de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Specialiști IT, la mare căutare

Ofertele de muncă în domeniul IT sunt extrem de căutate de diferite firma care activează în anumite domenii. În acest sens, CNAS vine cu o nouă ofertă pentru specialiștii IT. Profesioniștii din acest sector vor putea aplica pentru un post la Direcția Tehnologia Informației.

Salarii de 4.000 de euro. Cei care doresc să aplice pentru un astfel de post la nivelul unei companii de stat vor avea multe beneficii. În primul rând, este vorba de stabilitate și alte avantaje, fiind vorba de un job la stat. De asemenea, salariile sunt extrem de mari pentru România. Angajații pot beneficia de un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a aproximativ 4.000 de euro.

Cinci posturi scoase la concurs

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) vine cu o nouă ofertă pentru angajații din IT. Compania de stat a anunțat, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, faptul că există anumite locuri de muncă disponibile, care își așteaptă candidatul perfect. CNAS scoate 5 posturi contractuale de specialiști IT la concurs.

„Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației! Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit!” au anunțat reprezentanții CNAS pe Facebook.

Oportunități în domeniul sănătății

În cadrul mesajului de angajare, CNAS a menționat capacitățile necesare pe care angajatul trebuie să le aibă pentru a performa în acest job. Așadar, este nevoie de experiență în domeniul IT. „Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit!” se arată în mesajul CNAS.

 Acest job poate oferi mai multe oportunități de dezvoltare. Angajații vor avea ocazia de a face parte din anumite proiecte fascinante. Practic, este vorba de anumite inițiative în domeniul sănătății. Candidații acestor posturi vacante vor avea de trecut și un test. Este vorba de o probă scrisă care va avea loc pe data de 9 octombrie 2023. De asemenea, termenul limită de înscriere este 2 octombrie, conform Observator .