Actual

Șase candidați îi vor scaunul lui Florea de la Sectorul 5. Acesta nu se lasă, și-a depus candidatura

Șase candidați îi vor scaunul lui Florea de la Sectorul 5. Acesta nu se lasă, și-a depus candidatura

Șase candidați îi vor scaunul lui Florea de la Sectorul 5. Acesta nu se lasă, și-a depus candidatura pentru încă un madat la fotoliul de edil al Sectorului 5. Acesta crede că el și echipa sa trebuie să finalizeze proiectele începute în acest mandat.

Cine îî vrea scaunul actualului primar al Sectroului 5

Potrivit unui comunicat de presă transmis de PPU, Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, care a fost implicat în scandalul Colectiv și condamnat la opt ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul Colectiv, decizia nefiind definitivă,  şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru Primăria Sectorului 5, fiind astfel primul candidat înregistrat oficial în Bucureşti. În decembrie 2019, fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat

Din partea ALDE, Valentin Voicu, în vârstă de 31 de ani, va intra în cursa pentru Primăria Sectorul 5 din partea ALDE venind de pe poziția de consilier local la Sectorul 3.

La sectorul 5,  alianța PNL-USR-PLUS au anunțat că îl susțin pe Cristian Băcanu, Ștefan Pripiliu va candida din partea PRO B2020 (proaspătul partid a lui Negoiță, actualul primar de la 3), senatorul Lucian Iliescu, ales în Parlamentul României din 2012, va candida cu suportul PMP, în timp ce AUR il propune cetățenilor sectorului 5 pe  Alexandru Florian Săraru.

 

Ce a transmis Daniel florea la depunerea candidaturii pentru Sectorul 5

Primarul în funcție al Sectorului 5, Daniel Florea, și-a depus candidatura pentru un nou mandat, alături de echipa sa de consilieri. Daniel Florea candidează din partea Partidului Social Democrat și a depus în susținerea candidaturii o listă de peste 14.000 de semnături.

„În urmă cu 4 ani am preluat o primărie total nefuncțională, fără viziune, fără strategie de dezvoltare locală și fără proiecte importante. Am parcurs un drum extrem de lung și astăzi avem demarate toate proiectele importante pentru Sectorul 5: reabilitarea blocurilor, reabilitarea străzilor, reabilitarea parcurilor și spațiilor verzi, reconstrucția școlilor și salubritatea. Nu sunt toate finalizate, dar sunt toate începute și vom continua pe același drum”, a menționat Daniel Florea.

Primarul Sectorului 5 a mai arătat că alături de proiectele de dezvoltare locale inițiate, în ultimii 4 ani au fost demarate mai multe proiecte strategice, cu impact major la nivelul Sectorului 5 și al Capitalei, proiecte care se vor finaliza în următorii 4 ani.

„Am reușit să aprobăm, pentru prima dată în istoria Sectorului 5, PUZ-ul Coordonator al sectorului, care creează premisele unei dezvoltări locale coerente, sustenabile și reglementate. În acest mod, în următorii 4 ani vom reuși să construim segmentul lipsă al inelului median de circulație al Capitalei, între Bd. Ghencea, Șos. Alexandriei și Șos. Giurgiului, vom face un nou bulevard, pe traseul șinei de cale ferată dezafectată dintre Răzoare și Șos. Giurgiului și vom interveni, pentru prima dată întrun mod sistemic, pentru regenerarea urbană a cartierelor Ferentari și Rahova. Toate aceste proiecte sunt vitale pentru Sectorul 5 și îi chem alături de noi pe cetățenii sectorului, nu într-o confruntare politică, ci într-un efort pentru o viață mai bună, pentru întreaga comunitate”, a concluzionat primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *