Info Actual

Info Actual > Politică > Scandal la Casa regală! Meghan Markle a ignorat sfaturile Camillei, ducesă de Cornwall
Politică

Scandal la Casa regală! Meghan Markle a ignorat sfaturile Camillei, ducesă de Cornwall

Scandal la Casa regală! Meghan Markle a ignorat sfaturile Camillei, ducesă de Cornwall
Scandal la Casa regală!  Continuă să iasă la iveală amănunte despre modul în care ar fi fost tratată Meghan Markle de familia regală britanică.

Se pare că Meghan Markle a ignorat sfaturile soției prințului Charles despre cum să facă față titlurilor proaste din mass-media. Și asta, deși Camilla a făcut mari eforturi să o ajute. Soția lui Charles a invitat-o ​​pe Meghan la un prânz privat înainte de căsătoria sa cu prințul Harry pentru a-i povesti cum a fost tratată de presă după moartea prințesei Diana și cum a reușit să  făcut față presiunii.

Se înțelege că a sfătuit-o pe Meghan să se concentreze pe aspectele pozitive ale noului său rol în Familia Regală și să nu se concentreze pe articolele negative din presă. Prințul Charles, de asemenea, i-a oferit sfaturi similare fiului său Harry.

Ducesa de Sussex a ignorat, însă,  sfaturile Ducesei de Cornwall. Mai mult, ulterior,  Meghan s-a plâns  că nu a fost susținută de familia regală, spunând într-un documentar ITV: „Nu multe persoane au întrebat dacă sunt bine”.

Un prieten de-al lui Meghan a recunoscut totuși: „Meg i-a fost într-adevăr recunoscătoare Camillei, care i-a acordat sprijin și a invitat-o ​​să ia prânzul cu ea, în special în perioada căsătoriei.

„A ascultat-o ​​și a înțeles că este cu adevărat dificil să se alăture familiei regale dintr-o viață altfel„ normală ”.

Richard Fitzwilliams, un binecunoscut expert regal din Londra, a declarat după faimosul Megxit pentru tabloidul The Sun că toți membrii familiei regale ar fi trebuit să fie lângă regina Elisabeta a II-a în vremurile complicate pe care le traversează coroana britanică, însă Harry și Meghan au ales opusul.

„Dacă vrei să sprijini o instituție și o respecți, nu fugi și nu părăsești Casa Regală când vremurile sunt dificile. Dimpotrivă, vă strângeți laolaltă toți membrii și o susțineți pe Regină! Cuplul Harry-Meghan nu a zguduit barca, a capturat-o!”, a declarat expertul, făcând referire la decizia ducilor de Sussex. prințul Harry și Meghan Markle de a renunța la îndatoririle și drepturile de membri seniori ai familiei regale.