Actual

Scrisoare deschisă către președintele României. Ciolacu: I-am cerut să fie ROMÂN!

Scrisoare deschisă către președintele României. Marcel Ciolacu, lider PSD, a anunțat ce i-a transmis lui Klaus Iohannis în urmă cu puțin timp.

„În numele comunităților locale care nu au primit NICIUN LEU sau doar sume jignitoare din partea Guvernului pierzător al #PNL, i-am cerut azi lui Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să fie președintele #tuturor românilor și să-și exercite rolul de mediator pe care i-l conferă Constituția! În numele milioanelor de cetățeni pedepsiți în mod nedrept de acest Guvern iresponsabil, i-am cerut să fie ROMÂN!

În numele miilor de copii ignorați de Guvernul PNL la repartizarea fondurilor publice i-am cerut să fie OM! În paralel, #PSD a demarat acțiunile legale pentru a opri practicile ticăloase ale oamenilor lui Orban din Guvern, care folosesc cu nesimțire bugetul statului pentru jocurile lor politice personale.#TOȚIsuntemROMÂNI”, transmite preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.