Diverse

Se adâncește misterul în jurul morții fiicei preotului din Maramureș. „Nu am mai avut niciun fel de relație”

Se adâncește misterul în jurul morții fiicei preotului din Maramureș. „Nu am mai avut niciun fel de relație”

Cu câteva zile în urmă, Maria, fiica unui preot din Maramureș, a șocat întreaga Românie cu gestul ei. Fata, în vârstă de 18 ani, s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc, lăsând în urmă un bilet de adio. Nici până acum nu s-a aflat ce a determinat-o să facă gestul suprem.

A existat un zvon potrivit căruia Maria ar fi avut o relație cu fiul primarului din Moisei, iar acesta ar fi postat pe Internet câteva fotografii deocheate cu tânăra. De asemenea, sursele spun că părinții n-ar fi fost niciodată de acord cu această poveste de iubire, de aceea au hotărât să o mute din Maramureș la Cluj. Cristi Tomoiagă a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre cei doi.

„Acel mesaj publicat de Maria înaintea fatidicului moment nu îmi era adresat mie”

„Am fost amic cu Maria în ciclul gimnazial, amândoi frecventând aceeași școală. Încercați să înțelegeți ce relație poate să existe între doi copii de 13-14 ani. Apoi fiecare a plecat pe drumul lui. Eu la Baia Mare și, după un an, Maria la Cluj. De atunci ne-am văzut doar la ocazii rare, în vacanțe.

Nu am mai avut niciun fel de relație. Nu vorbeam la telefon și nu ne scriam mesaje. Acel mesaj publicat de Maria înaintea fatidicului moment nu îmi era adresat mie. Nu se pune problema să-i fi făcut vreo poză indecentă, cu atât mai mult să fi distribuit în mediul online”, a scris fiul primarului pe Facebook.

„Nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”

Cu puțin înainte de a-și pune capăt zilelor, fiica preotului a lăsat în urmă un mesaj tulburător de adio, în care spune că vrea să-și pună capăt zilelor din cauza celor care au trădat-o și au râs de durerea ei.

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea. Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată.

 

Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant.

Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris tânăra pe Instagram.

Sursă foto: bzi