Info Actual > Politică > Se anunță revenirea lui Dragnea: Mai există o singură speranță! Singura și ultima!
Politică

Se anunță revenirea lui Dragnea: Mai există o singură speranță! Singura și ultima!

Se anunță revenirea lui Dragnea: Mai există o singură speranță! Singura și ultima!

Se anunță revenirea lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a anunțat posibila revenire a lui Liviu Dragnea, fost lider PSD, susținând că e singura și ultima speranță.

”Mai există o singură speranță! Singura și ultima! Știu exact ce spun, simt și cred! Sunt convins că mulți dintre voi îmi împărtășiți opinia și încă mai credeți că putem să ne recuperăm țara! Speranța se numește Liviu Dragnea și vreau să-l asigur că are cu cine și pentru cine! Și rog să-i transmiteți și voi asta, acum și aici!” a scris Codrin Ștefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea și fost lider al PSD, pe Facebook. În timpul detenției, Codrin Ștefănescu a fost în contact continuu cu Liviu Dragnea și a transmis adesea care este situația fostului președinte al PSD, în penitenciar.

Mesajele de susținere au curs pe pagina de socializare a lui Codrin Ștefănescu. Au fost mesaje precum: ”Aștept cu speranță un semn de liniște și siguranță.”, ”Diaspora este cu dvs, domnule Dragnea”, ”Reveniți în politică, domnule Dragnea, că ăștia ne-au înfometat. Avem nevoie de politicieni ca dumneavoastră, ca Adrian Năstase.”, ”Prezent!”.

SE VA ÎNTOARCE DRAGNEA ÎN POLITICĂ?

După doi ani de detenție, Liviu Dragnea a fost eliberat în data de 15 iulie 2021. Fostul politician anunța la vremea respectivă că o să intre în politică doar dacă mai are cu cine și pentru cine.

„În politică voi intra dacă o să găsesc răspuns la două întrebări: dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine”,spunea atunci, în ziua eliberării, fostul lider social-democrat.

„Nu știu dacă voi înființa un partid. PSD? Nu mai e partid. Este în buzunarele SRI-ului. Li se dă voie doar să vorbească la meteo”, mai explica Dragnea.