Actual Politică

Se scumpeşte mâncarea parlamentarilor. Camera Deputaţilor vrea să concesioneze serviciile de alimentaţie de tip bufet-cafenea

Se scumpeşte mâncarea parlamentarilor. Camera Deputaţilor vrea să concesioneze serviciile de alimentaţie de tip bufet-cafenea

După ce au concesionat serviciile de alimentaţie tip bufet de la Centrul Internațional de Conferințe, respectiv în Restaurantul „Salon Brâncovenesc” acum a venit rândul şi concesionarea serviciile de alimentaţie de tip bufet-cafenea nivelului 1.

Se scumpeşte mâncarea parlamentarilor. Camera Deputaţilor vrea să concesioneze serviciile de alimentaţie de tip bufet-cafenea

Camera Deputaţilor vrea să concesioneze serviciile de alimentaţie de tip bufet-cafenea de la nivelul P1, al Palatului Parlamentului pe următorii 2 ani , ofertele putând fi depuse până în data de 25 iulie. Contractul, estimat la 3,9 milioane de lei fără TVA, poate fi prelungit cu încă 12 luni.

Valoarea minimă estimată a contractului este de 3.894.951,92 lei fără TVA şi reprezintă valoarea estimată, pentru perioada de 24 luni, ce conţine cifra totala de afaceri a concesionarului pe durata contractului, precum si valoarea tuturor bunurilor care ii sunt puse la dispozitie, în funcţie de care se vor elabora şi evalua ofertele.

Valoarea maximă estimată a contractului, de 5.842.427,87 lei fără TVA reprezintă valoarea estimată care include şi valoarea posibilelor suplimentări pentru o perioadă de încă 12 luni.

Contractul vizează concesionare serviciilor de alimentaţie publică tip cafenea-bufet, la bufetul situat la nivelul P1, prin asigurarea serviciilor de pregătire şi servire a mesei precum şi produse preambalate, produse de cofetărie şi patiserie, cafea, ceai, băuturi răcoritoare, sandwich-uri, etc., pentru o perioadă de 24 luni, cu posibilitatea de prelungire cu max. 12 luni.

Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Nu se acceptă tacâmuri și veselă de unică folosință în Palatul Parlamentului

Câştigătorul va trebui să asigure inventarul necesar funcționării în bune condiții a restaurantului (fețe de masă, vesele/tacâmuri, pahare de sticlă, accesorii pentru servirea mesei, articole de menaj etc). Tacâmurile și vesela trebuie să fie de bună calitate. Nu se acceptă tacâmuri și veselă de unică folosință. Tacâmurile trebuie să fie din inox, vesela, din porțelan, iar fețele de masă, din materiale naturale, decorate cu elemente preluate din arhitectura Salonului Brâncovenesc. Sunt permise tacâmuri și veselă de unică folosință doar pentru servirea în regim ‘take away’ (la pachet).