Info Actual > Politică > Secretul astronautilor! Cum supravietuiesc complet izolati
Politică

Secretul astronautilor! Cum supravietuiesc complet izolati

Secretul astronautilor a fost dezvaluit! Pentru ca traiesc si lucreaza izolati lune intregi, acestia sunt in masura sa ofere sfaturi pertinente celor care sunt izolati la domiciliu, in contextul pandemiei de Covid-19.

Scott Kelly a trait aproape un an la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), informeaza DcNews.

Rezervaţi-vă timp pentru activităţi distractive”

(…) După ce am trăit luni de zile într-un spaţiu mic, mi s-a făcut un dor uriaş de natură, de culoarea verde, de senzaţia de soare cald pe faţa mea. Le-am regăsit pe toate în cărţi, cu ajutorul imaginaţiei. Am cărat după mine în spaţiu o mulţime de cărţi.”

Secretul astronautilor. Unul dintre cei mai experimentaţi astronauţi, Peggy Whitson

„Mulţi oameni încearcă să lucreze de acasă şi încearcă să fie părinţi de acasă şi să aibă o familie acasă. Deci devine foarte provocator, este exact cum am făcut noi la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Echipajul nostru a devenit familia noastră pe orbită şi a trebuit să lucrăm împreună toată ziua. Numai că noi nu puteam merge acasă noaptea, iar voi sunteţi chiar acasă. Ce noroc!

A mai spus: „O mare parte din vieţile noastre în aceste zile sunt aglomerate şi înghesuite. Care sunt lucrurile pe care le-ai face dacă ai avea mai mult timp? Acum îl ai. E timpul să faci tot ce ţi-ai dorit atunci când simţeai că ai nevoie de mai mult timp cu tine însuţi.”

Anne McClain: Acţionează pentru a-ţi atenua stresul sau negativitatea

„Fii deschis cu privire la slăbiciunile şi sentimentele tale. Acţionează pentru a-ţi atenua stresul sau negativitatea şi evită să le transmiţi şi grupului. Fii sociabil. Caută feedback. Mare atenţie la echilibrul dntre munca, odihnă şi timp personal!”