Actual

Șeful DSU, luat în vizor de președinte. „Domnule doctor Arafat, nu-ti vreau raul!”

Șeful DSU, luat în vizor de președinte. „Domnule doctor Arafat, nu-ti vreau raul!”

Șeful DSU, luat în vizor de președinte. „Domnule doctor Arafat, nu-ti vreau raul!” Raed Arafa, șeful DSU, a primit o serie de reacții dure din partea fostului președinte, Traian Băsescu, după ce șase persoane au murit pentru că nu au fost transportate în timp util pe locurile disponibile din alte spitale.

Traian Băsescu a avut o reacţie acidă în momentul în care locurile de la ATI s-au ocupat și s-a ajuns la 1000 de pacienți infectați cu noul virus pe circa 1100 de locuri.

Postăm mai jos postarea integrală a fostului președinte al României.

“Domnule doctor Arafat, nu-ti vreau raul!

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, i se mai spune ISU.

Este o structura militarizata care are ca obiectiv fundamental al activitatii „eficientizarea actiunilor de prevenire si gestionare a situatiilor de urgenta”.
In criza Covid-19, ISU gestioneaza locurile disponibile la ATI si mijloacele de transport destinate bolnavilor aflati in situatie critica”, a menționat fostul președinte.

Șeful DSU, luat în vizor de președinte. „Domnule doctor Arafat, nu-ti vreau raul!”

„Cat timp au fost 200 de bolnavi pe cele circa 1100 de locuri de la ATI nu au fost probleme.

Cand s-a ajuns la 1000 de bolnavi pe circa 1100 de locuri, ISU a ajuns la „performanta” de a nu ii transfera in timp util pe cei sase bolnavi de la Timisoara, pe locurile disponibile din alte spitale, ceea ce a dus pur si simplu la uciderea a sase oameni din spitalul bramburitului doctor Mustea.

S-a ajuns la un moment de criza pentru care era necesar un cap limpede care sa dirijeze misiunea de salvare a celor sase bolnavi”, a menționat Traian Băsescu, pe Facebook.