Actual International

Șeful serviciului canadian de sănătate publică a vrut să fie Moș Crăciun, dar a zbârcit-o rău în discurs

Șeful serviciului canadian de sănătate publică a vrut să fie Moș Crăciun, dar a zbârcit-o rău în discurs
ernonmorningstar.com

De sărbători, fiecare om încearcă să arate empatie, compasiune și iubire. Până și oficialitățile caută să diversifice mesajele de sărbătoare, din această serie făcând parte și urarea de sănătate a specialiștilor din domeniu canadieni.

Intenție bună, cu final rău. Șeful serviciului canadian de sănătate publică a vrut să fie Moș Crăciun, dar cu sfaturi nepotrivite. VIDEO

Theresa Tam, șefa serviciului de sănătate publică din Canada, a vorbit cu doamna Claus prin intermediul unei filmări video pentru a transmite un mesaj de sănătate de sărbători pentru copii și în general, pentru publicul canadian.

În materialul video, ofițerul șef al sănătății publice din Canada și doamna Claus au subliniat importanța vaccinării copiilor și a siguranței acestora în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Tam deschide videoclipul declarând că va merge la Polul Nord pentru „controlul sănătății de sărbători al lui Moș Crăciun”.

Cu toate acestea, Moș Crăciun era ocupat cu „yoga pe zăpadă cu elfii și renii!”, deoarece a spus că este „un antrenament încrucișat excelent pentru conducerea saniei”.

Așa că Tam și doamna Claus au vorbit și de sărbători.

Doamna Claus i-a spus doctorului Tam: „îmi încălzește inima să văd că toată lumea din Canada, în special copiii, lucrează atât de mult pentru a păstra sărbătorile în siguranță și veselie pentru toți.”

În schimb, dr. Tam a răspuns: „Și eu, doamnă Claus! Fiecare copil din Canada și-a câștigat cu siguranță locul pe lista celor buni! La fel și părinții și îngrijitorii lor! A fost un sezon greu, cu o mulțime de viruși care i-au îmbolnăvit pe oameni.”

Doamna Claus a enumerat apoi toate lucrurile împotriva cărora ea și Moș Crăciun au fost vaccinați și toate lucrurile pe care le fac pentru a fi în siguranță în acest Crăciun.

Din fericire, eu și Moș Crăciun ne simțim mai sănătoși ca niciodată. Suntem amândoi la zi cu vaccinurile, inclusiv cu rapelurile COVID și vaccinurile antigripale”, a spus ea.

„Întotdeauna îi spun Moșului să facă o listă! Și să o verifice de două ori!

Într-o formă inedită, familiei le sunt amintite următoarele aspecte de care trebuie să țină cont ]n special pentru sănătatea copiilor, după cum au spus reprezentanții în sănătate din statul canadian.

Fiți la zi cu vaccinările.
Purtați o mască în locurile aglomerate din interior – și asigurați-vă că aceasta se potrivește bine și confortabil.
Spălați-vă pe mâini pe melodia Jingle Bells.
Cu toate acestea, Dr. Tam a mai avut ceva de adăugat la lista pentru Jolly Old Saint Nick și soția sa.

„Un sfat grozav! Puteți, de asemenea, să vă asigurați că:

Rămâneți acasă dacă vă simțiți rău.
Și – Dacă vă adunați în interior cu alți oameni sau spiriduși – deschideți o ușă sau o fereastră pentru câteva minute la rând pentru a lăsa să intre aer curat.

„Cu cât bifați mai multe elemente de pe listă, cu atât sunteți mai protejați!”, a spus ea.

Doamna Claus a precizat: „Da – vă puteți gândi la asta ca la decorarea unui pom de Crăciun. Ai nevoie de ghirlande, luminițe, ornamente și steaua din vârf. Bradul de Crăciun este cel mai bun atunci când toate decorațiunile sunt ridicate și frumos așezate.”

Doar că – surpriză. Oamenii nu au primit foarte bine meajul autorităților, fapt exprimat în social media.

Prin urmare, videoclipul s-a confruntat cu reacții negative pe rețelele de socializare.

O persoană a scris: „Acest lucru rezumă de fapt TOT ceea ce este greșit în ceea ce privește mesajele despre pandemii din 2020 încoace”.

În timp ce o altă persoană a scris: „Cel mai dezgustător videoclip pe care l-am văzut vreodată în viața mea. Crăciunul ar trebui să fie despre Isus. Ei au făcut-o despre Moș Crăciun, cadouri și petreceri. Acum, acest așa-zis expert îl face despre vaccinuri. Sper că puteți vedea realitatea. Clovnii fac pe clovnii în plină desfășurare.”

„Propaganda tocmai a devenit mai grea”, a scris și o altă persoană. Și părerile curg în continuare, ca un izvor nesfârșit.