Actual International

Serialul documentar „Gutsy” al lui Hillary Clinton și Chelsea Clinton va începe pe 9 septembrie

Serialul documentar „Gutsy” al lui Hillary Clinton și Chelsea Clinton va începe pe 9 septembrie
Foto: Chelsea Clinton

Serialul documentar „Gutsy” al lui Hillary Clinton și Chelsea Clinton va debuta pe Apple TV+ pe 9 septembrie. Anuntul a fost făcut de Chelsea Clinton pe  pagina sa de facebook.

Serialul documental „Gutsy” al lui Hillary Clinton și Chelsea Clinton va începe pe 9 septembrie

“Salvează data! Vino alături de noi vineri, 9 septembrie, pentru premiera filmului „Gutsy” de la HiddenLight Productions pe Apple TV. În ultimii doi ani, mama mea (Hillary Clinton) și cu mine am vorbit cu femei inspiratoare din întreaga lume despre călătoriile lor și despre problemele pe care le susțin. Meghan Thee Stallion, Jane Goodall, Wanda Sykes, Kim Kardashian, Amy Schumer și mulți alții ni se alătură în speranța că „Gutsy” te poate ajuta să te informezi, să te provoace și să te inspire să te implici în felul tău, mare sau mic.

Aștept cu nerăbdare să împărtășesc aceste conversații cu voi foarte curând!”

„Gutsy” este o serie de documentare în opt părți care o urmărește pe fostul secretar de stat, senator și primă doamnă a Statelor Unite și fiica ei în timp ce vorbesc cu femei proeminente care au influențat cultura și comunitățile lor de-a lungul anilor. Kim Kardashian, Megan Thee Stallion, Dr. Jane Goodall, Gloria Steinem, Wanda Sykes, Amy Schumer, Goldie Hawn și Kate Hudson se numără printre numele care se alătură lui Clinton de-a lungul serialului.

Bazat pe cartea lui Clinton „The Book of Gutsy Women”, Apple TV+ descrie serialul documentar drept „o călătorie care provoacă gândirea pentru a vorbi cu femei artiste, activiști, lideri comunitari și eroi de zi cu zi care ne arată ce înseamnă cu adevărat să fii curajos. .”

De asemenea, streamer-ul afirmă că „Gutsy” va explora relația mamă-fiică a celor două gazde.

Producția a fost anunțată pentru prima dată cu o comandă directă în serie în decembrie 2020.

Hillary Clinton și Chelsea Clinton sunt producători executivi ai serialului, alături de Johnny Webb, Siobhan Sinnerton, Roma Khanna, Ken Druckerman, Banks Tarver și Anna Chai.