Diverse

Shakira a rupt tăcerea. Artista vorbește despre viața pe care o trăiește după despărțirea de Pique

Shakira a rupt tăcerea. Artista vorbește despre viața pe care o trăiește după despărțirea de Pique

Când s-a aflat că celebra Shakira a pus capăt relației cu Gerard Pique, întreaga lume a rămas uluită. Cei doi păreau un cuplu extrem de sudat, pe care nimic și nimeni nu-l putea dărâma. Dar o studentă de 23 de ani a reușit să pună capăt unei povești frumoase de iubire.

După o perioadă în care a stat într-un con de umbră, Shakira a decis că e momentul să spună ce are pe suflet și a vorbit despre ”cea mai neagră perioadă din viața mea!”. Artista susține că despărțirea de starul Barcelonei nu a afectat-o doar pe ea, ci i-a făcut și pe cei mici să sufere îngrozitor.

„Am încercat să ascund această situație de copiii mei”

”Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală.

Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață, dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează”, a spus cântăreața potrivit Mundo Deportivo.

„Am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor”

Pe de altă parte, Shakira spune că, indiferent de relația dintre ea și Pique, sunt părinți și trebuie să aibă grijă de viitorul copiilor. „Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea.

Indiferent de felul în care au decurs lucrurile și de felul în care Gerard și cu mine ne simțim ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești băieți minunați și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor”, s-a destăinuit Shakira.

Și-a lăsat cariera în plan secund pentru Pique

De asemenea, Shakira a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru iubitul său, punctând că și-a lăsat cariera pe ultimul plan pentru a fi alături de sportiv. ”Gerard este fotbalist și își dorește să joace fotbal și să câștige trofee. A trebuit să îi fiu alături. Unul dintre noi trebuia să facă un sacrificiu. Unul dintre noi trebuia să facă un efort, eu am fost aceea.

Mi-am pus cariera în plan secund și am venit în Spania pentru a-l sprijini să își continue cariera de fotbalist și să câștige trofee. A fost o dovadă de iubire”, a mai spus cântăreața.