Showbiz

Sharon Stone a pierdut nouă copii din cauza avorturilor spontane

Sharon Stone a pierdut nouă copii din cauza avorturilor spontane
dailymail.co.uk

Pentru prima dată, Sharon Stone a vorbit despre suferința a 9 avorturi spontane, pe care le-a avut.

Actrița Basic Instinct, în vârstă de 64 de ani, a discutat despre pierderea ei sub o postare pe Instagram de către People, unde interpreta din “Dancing With The Stars” a vorbit despre pierderea unei sarcini.

De la sfâșierea ei determinată de avorturile spontane, Sharon a adoptat trei fii:

  • Roan (22 de ani)
  • Laird (16 ani )
  • Quinn (15 ani)

Ce a scris Sharon Stone pe rețelele de socializare

Dezvăluindu-și propria experiență cu pierderea sarcinii, Sharon a scris: „Noi, ca femei, nu avem un forum pentru a discuta profunzimea acestei pierderi. Am pierdut nouă copii din cauza unui avort spontan”, citează dailymail.co.uk

Apoi, actrița a continuat să scrie următoarele:

  • „Nu este puțin lucru, fizic și emoțional”
  • „Cu toate acestea, suntem făcuți să simțim că este ceva de suportat singur și în secret, cu un fel de sentiment de eșec. În loc să primim compasiunea, empatia și vindecarea atât de necesare de care avem atâta nevoie”.
  • „Sănătatea și bunăstarea femeilor lăsate în grija ideologiei masculine au devenit în cel mai bun caz laxe, ignorantă de fapt și violent opresive în efort”.

Anterior, actrița Basic Instinct a explicat cum a trecut prin „36 de ore de travaliu singură”, după ce a pierdut un copil la cinci luni și jumătate de sarcină, dezvăluind, totodată că asistentele au rămas cu ea, iar ea a simțit un „sentiment puternic de înțelegere”.

„Când mi-am pierdut ultimul copil… m-am întors la spital și am avut 36 de ore de travaliu pe cont propriu pentru a nu naște nimic. Și asistentele care fuseseră în spital cu mine cu două zile înainte, când au scos ultimul copil, au intrat și au stat cu mine în ziua lor liberă. Am simțit într-adevăr un sentiment atât de puternic de fraternitate și înțelegere. Pentru că aș fi fost singură”.

Vorbind despre propriile ei experiențe, după publicarea autobiografiei sale, “Frumusețea de a trăi de două ori”, Sharon a spus, într-un interviu BBC Sounds, următoarele:

„Este o experiență devastatoare și trebuie să spun că i-am fost foarte recunoscător lui Chrissy Teigen pentru că ne-a permis să împărtășim public prin ce am trecut”.

„Cred că ajungem în sfârșit într-un punct în fraternitatea noastră globală, în care vorbim despre problemele pierderii și durerii de inimă, viol și brutalizare și toate lucrurile care ni s-au întâmplat nouă și trupurilor noastre și pe care mintea și inima noastră le-au avut. Nu purtăm rușine care nu ne aparține. Dăm afară”, a declarat actrița.

Sharon a avut mai multe avorturi spontane în timpul căsătoriei cu fostul soț Phil Bronstein – cu care a fost din 1998 până la divorțul lor în 2004 – și a declarat, pentru Women’s Hour ,că are un „factor reumatoid legat de lupus”, care nu i-a permis să ducă sarcinile  la termen.