Showbiz

Smiley, un nou look. De ce a renunțat artistul la plete, tocmai acum

Smiley, un nou look. De ce a renunțat artistul la plete, tocmai acum

Și-a obișnuit fanii, de-a lungul timpului, cu aspectul non-conformist, părul lung și hainele largi, colorate, frumos combinate sau negre, inscripționate cu texte care au de transmis un mesaj, într-un ansamblu unic, inconfundabil.

Smiley, un nou look. De ce a renunțat artistul la plete, tocmai acum

După ani la rând în care părul său lung a fost subiectul multor discuții aprinse, dar și controversate, în mediul online, Smiley a decis să se tundă. Și nu de gura cârcotașilor care îi aminteau cu fiecare ocazie să își schimbe frizura, ci pentru o cauză nobilă a decis artistul să își schimbe look-ul.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut cu numele de scenă Smiley, i-a lăsat cu gura căscată, la propriu, pe fanii săi, după ce, recent, a postat câteva fotografii pe social media, în care apare cu noua imagine.

Haterii vor spune ca e Photoshop”, a scris cântărețul, în dreptul pozelor sale.

80 de mii de aprecieri,  în nici 24 de ore, semn că noul său look este pe gustul urmăritorilor din mediul online.

Foto, înainte de a se tunde

Și noua tunsoare, în pas cu moda

Fundația a dat sens și valoare părului

El a ales să se tundă pentru a-i ajuta pe oamenii aflați în suferință. Smiley și-a donat părul unei fundații care se ocupă de realizarea unor peruci, pentru bolnavii de cancer. Cântărețul a dezvăluit acest lucru chiar cu o zi înainte de a merge la frizer, tot pe contul lui de socializare.

Scrijelesc și eu, pe peretele ăsta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos. Îl donez către @fundatia_renasterea pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul în campania #bravecut a Fundației Renașterea. Sau DONAȚI bani în conturile lor, fac atât de mult bine pentru mii de persoane pândite de un mare rău. Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună! Share ca să ajungă la cât mai mulți.”, a scris Smiley, în speranța că gestul lui va motiva oamenii să îi urmeze exemplul.

Foto: Facebook Smiley