Info Actual

Info Actual > Diverse > Soluția MINUNE împotriva CORONAVIRUSULUI. Medic infecționist celebru. „Poți prepara acasă cel mai bun dezinfectant”
Diverse

Soluția MINUNE împotriva CORONAVIRUSULUI. Medic infecționist celebru. „Poți prepara acasă cel mai bun dezinfectant”

Soluția MINUNE împotriva CORONAVIRUSULUI. Medic infecționist celebru. „Poți prepara acasă cel mai bun dezinfectant”

Soluția MINUNE împotriva CORONAVIRUSULUI. Medic infecționist celebru. „Poți prepara acasă cel mai bun dezinfectant”.

Medicul infecționist Ion Alexie din Las Vegas a împărtășit o soluție simplă pentru a preveni infectarea cu SARS-CoV-2.

„Încercăm cu toții să ne ferim de acest virus SARS-CoV-2 care produce boala COVID, dar ne infectăm din ce în ce mai des. Toată lumea știe despre măști, despre spălatul pe mâini și despre distanțarea fizică, dar câteodată acestea nu pot fi îndeplinite, din multe motive. Dar mai există un sistem cu care putem să ne apărăm foarte bine. Este vorba de apa oxigenată. Toți știm că apa oxigenată omoară virusul”, a declarat dr. Alexie.

Medicul infecționist Ion Alexie a mai spus că folosește această metodă cu toți pacienții de la terapie intensivă, care își spală gura și dinții cu apă oxigenată 1,5%. Acesta recomandă folosirea unei soluții compuse din apă de gură și apă oxigenată pentru a micșora șansele de infectare cu SARS-Cov-2.

„Gargara sau clătirea gurii cu apă oxigentă  de concentrație 1-1,5% va preveni multe infectări”

Dr. Ion Alexie folosește această metodă de cinci ani de zile, cu rezultate uimitoare.

„Apa oxigenată omoară virusul. Apa oxigenată va omorî majoritatea virușilor, care se multiplică în faringele nostru după ce ne-am infectat. Virusul intră prin nas sau prin gură și se aciuează în faringe și se infectează în niște cantități foarte mari. De acolo intră în sânge și infectează și plămânii.

De ce să-i dau eu timp să stea în faringele meu și să se multiplice, când pot să-l omor cu apa oxigenată? E foarte logic. Lucrul ăsta îl folosim noi în spital,la cei mai gravi bolnavi.

Eu folosesc această metodă de cinci ani și de atunci n-am mai avut nicio carie, cu toate că n-am avut o dantură foarte bună, de când am fost mic”, a mai spus medicul.

Alexie recomandă această măsură de prevenție și în cazul fotbaliștilor, care sunt expuși infectărilor și care ar putea evita astfel eliminarea din competițiile europene.

Soluția minune a Dr. Ion Alexie

„Am scos cam o treime din apa din gură, voi adăuga peste ea o treime din apă oxigenată, deci voi face o concentrație de 1%. Voi amesteca soluția, după care voi clăti gura și voi face gargară”, a expplicat medicul infecționist.

Cine este Dr. Ion Alexie?

Ion Alexie s-a născut în Craiova, a emigrat în Statele Unite ale Americii în anul 1987 şi este medic specialist de boli interne şi boli infecţioase. Este diplomat al consiliilor americane de boli infecţioase şi a tratat pacieţi infectaţi cu viusul AH1N1 începând cu primăvara anului 2009. Din 2011, specialistul lucrează ca expert medical pentru cazuri de malpraxis în SUA.

În 2003, dr. Ion Alexie a fost medicul personal al regelui muzicii pop, regretatul Michael Jackson. Apoi, printre pacienții doctorului s-a numărat și Mihai Neșu, pe care l-a tratat în Statele Unite.