Actual

Sondaj CURS. Ce se întâmplă cu Nicuşor Dan dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale

comasarea alegerilor

De la lună la lună, de la sondaj la sondaj percepţia bucureştenilor faţă de primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan nu se schimbă sub nicio formă. Asta o arată şi ultimul sondaj CURS realizat în perioada 6-19 octombrie. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, 31% ar vota cu PSD, 22% cu PNL, 14% cu AUR, iar cu USR doar 11%.

Sondaj CURS. Ce se întâmplă cu Nicuşor Dan dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale

Bucureştenii sunt nemulţumiţi de activitatea primarului Capitalei, o arată un sondaj CURS realizat în perioada 6-19 octombrie.

Mai mult de jumătate dintre cei intervievaţi, 59% mai exact spun că activitatea primarului Nicuşor Dan este una proastă. Pe când doar 20% consideră că acesta face o treabă bună. Iar 7% fie nu ştiu, fie au decis să nu răspundă.

Traficul, problema parcărilor, curățenia şi încălzirea/apa caldă sunt în topul nemulţumirii bucureştenilor. Toate astea ar trebui rezolvate cu prioritate exact în această ordine. Mai mult decât atât, 70% spun că lucrurile merg într-o direcţie greşită în Bucureşti.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, 31% ar vota cu PSD, 22% cu PNL, 14% cu AUR, iar cu USR doar 11%.

Liberalii nu sunt mulţumiţi de activitatea primarului general al Capitalei

La începutul lunii octombrie, Rareş Bogdan, prim vicepreşedinte PNL a declarat că liberalii nu sunt mulţumiţi de activitatea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi de modul în care este administrat Bucureştiul. El a subliniat că va exista o analiză serioasă pe această temă în PNL.

„Spun din start că vom avea o analiză extrem de serioasă. Noi nu suntem mulţumiţi de Nicuşor Dan. Am sperat că venirea lui din societatea civilă îl va face un primar care să-şi înţeleagă menirea.

Din păcate, noi avem doar un primar din 7, că aşa s-a negociat la vremea respectivă, nu mă mai uit în spate să spun cine a greşit şi cum a greşit, şi sigur că Partidul Naţional Liberal va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan. Astăzi, noi nu suntem mulţumiţi de modul cum e administrat Bucureştiul”, a declarat Rareş Bogdan.

Europarlamentarul este de părere că Bucureşti este un oraş haotic şi crede că încrederea de care s-a bucurat actualul edil al Capitalei se apropie de final.