Info Actual

Info Actual > Politică > Sondajul care dă peste cap toate calculele politicienilor! Miron Mitrea: “PSD-ul stă pe loc”
Politică

Sondajul care dă peste cap toate calculele politicienilor! Miron Mitrea: “PSD-ul stă pe loc”

Sondajul care dă peste cap toate calculele politicienilor! Se pare că PNL și PSD nu sunt ceea ce par. Miron Mitrea a constatat că „PNL cade in continuare si cade destul de viguros, PSD ramane pe loc”.

În cadrul emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea PLUS, Miron Mitrea a făcut comentarii pe marginea celor mai recente cifre apărute în presă. Este vorba de sondajul de opinie publicat săptămâna trecută.

Mitrea: Ciudatenia nu este ca PNL cade

„Sondajele facute cu mult timp inainte de alegeri nu spun mare lucru. Constatam urmatorul lucru: PNL cade in continuare si cade destul de viguros, PSD ramane pe loc. Ciudatenia nu este ca PNL cade, partid aflat la guvernare, depinde populatia cum il vede. Ciudat e ca sta PSD-ul pe loc, inseamna ca nu face ce trebuie. PNL-ul cade, PSD-ul sta pe loc si nu e normal sa stea pe loc”, a declarat Miron Mitrea.

În aceeași emisiune, senatorul de Vrancea din partea PSD a făcut comentarii legate de ieșirea publică din ultima perioadă a lui Viorel Cataramă: „Nu am niciun fel de dubiu ca Viorel Catarama a facut toata aceasta actiune in scop electoral”.

Viorel Catarama a facut toata aceasta actiune in scop electoral

„Societatea e foarte diversa, exista oameni care sunt de acord cu Viorel Catarama, altii care nu sunt. Cand incepi sa inveti despre campanii electorale, cel mai important lucru e sa gasestsi o poveste. E greu sa convingi oamenii cat de bun esti. Eu ca si consultant politic caut o poveste care trebuie vanduta, cu cat e mai spectaculoasa se vinde ca orice publicitate la televizor. Nu am niciun fel de dubiu ca Viorel Catarama a facut toata aceasta actiune in scop electoral. Creezi audienta, notorietate. Il astept sa plece intr-o directie politic, mai ales ca si sotia lui este foarte activa. Orice om are voie sa foloseasca toate metodele legimite.

Daca sunt de acord ca asemenea povesti se folosesc in politica, acest mod de a intra intr-o multime de oameni si sa demonstrezi ca nu te imbolnavesti, cu acest model nu sunt de acord.”, a incheiat Miron Mitrea.