Lifestyle

Sore și Ceva Mărunt au lansat „Nu te mai suport”, imnul partenerilor care s-au plictisit unul de altul. VIDEO

Sore și Ceva Mărunt au lansat „Nu te mai suport”, imnul partenerilor care s-au plictisit unul de altul. VIDEO

Sore și Ceva Mărunt au lansat „Nu te mai suport”, imnul partenerilor care s-au plictisit unul de altul.

Grupul „Ceva Mărunt” și Sore, în colaborare cu HaHaHa Production, au lansat melodia „Nu te mai suport”. Piesa este o parodie a relațiilor moderne și dă semne că va deveni rapid imnul neoficial al partenerilor care s-au plictisit unul de altul, dar nu știu cum să-și spună acest lucru.

Ești într-o relație? Te enervează orice lucru mărunt? Nu mai suporți? „Nu te mai suport” e piesa pe care să i-o dai ei sau lui să o asculte când tu nu îți găsești cuvintele. Dar ai grijă ca că s-ar putea chiar să nu se supere, ci să îți împărtășească sentimentele.

Pe ritmuri actuale, în  “Nu te mai suport!” ne regăsim mulți dintre noi. O abordare fresh a cuplurilor din ziua de azi.

Grupul „Ceva Mărunt” este format din Sergiu Floroaia, Toma Alexandru, Sorin Pârcălab și Cristi Popesco, comedianți rezidenți ai clubului de comedie Comics din București. Aceștia au dobândit notorietate pe internet atât datorită clipurilor de stand-up postate, cât și a formatelor originale precum Una Scurtă, Podcast Ceva Mărunt, Râzi ca Prostu’, roast-uri etc.

Sorina Mihalache, alias Sore, este o cunoscută actriță de televiziune, dansatoare și cântăreață, care se bucura de succes atât online cât și la radio. În doar câteva ore de la lansarea videoclipului pe youtube, piesa a strans peste 70 de mii de vizualizari si peste 5000 de aprecieri.