Actual International

Spania în șoc. Un schimb de focuri s-a soldat cu trei morți și mai multe persoane rănite. VIDEO

Spania în șoc. Un schimb de focuri s-a soldat cu trei morți și mai multe persoane rănite. VIDEO
Politia Spania

O serie de împușcături care au avut loc miercuri, 26 octombrie 2022, în localitatea Ciudad Real din Spania, s-au soldat cu trei morți și mai mulți răniți.

Spania în șoc. Un schimb de focuri s-a soldat cu trei morți și mai multe persoane rănite. VIDEO

Primele informații de la fața locului atestă faptul că focurile de armă de la periferia orașului spaniol Argamasilla de Calatrava (Ciudad Real) au fost provocate de o ceartă în familie.

Incidentul a avut loc miercuri, 26 octombrie a.c., în jurul orei 10.30 pe drumul CR-4116, între regiunile Argamasilla de Calatrava și Villamayor de Calatrava din Spania.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a împușcat și a ucis un tractorist și un ofițer al poliției locale din Argamasilla de Calatrava. Atacatorul l-a rănit și pe tatăl său, în vârstă de 81 de ani, care a fost dus de urgență la spitalul din Puertollano. Un ofițer al Gărzii Civile și un polițist local au fost, de asemenea, răniți.

Potrivit presei spaniole, atacatorul s-a baricadat în interiorul casei sale și a început să tragă asupra unor mașini la întâmplare.

Un trăgător de elită al poliției a pus capăt crimelor, împușcându-l pe atacator în cap.

Ofițerul Guardia Civil rănit în teribilul incident a suferit o rană prin împușcare la picior. Acesta a fost operat, este conștient acum și nu va avea urmări care să-i pună viața în pericol pe viitor, potrivit elconfidencial.com.

Un membru al Poliției Locale din Argamasilla de Calatrava a fost împușcat în abdomen și a fost, de asemenea, supus unei intervenții chirurgicale și se crede că este și el în afara oricărui pericol.

Incidentul din Ciudad Real, Spania, urmează împușcăturilor din Mijas din weekend, a mai scris presa spaniolă. În urma atacul anterior, un bărbat de 21 de ani a rămas „paralizat” și se află încă în „stare critică”, după ce a fost „împușcat de patru ori de un bărbat mascat”.