Info Actual

Info Actual > Politică > Stare de urgenta in Romania. Dana Chera: Cativa demnitari au atributii sporite
Politică

Stare de urgenta in Romania. Dana Chera: Cativa demnitari au atributii sporite

Stare de urgenta in Romania. Pe blog-ul sau personal, Dana Chera a transmis un mesaj la scurt timp dupa ce Klaus Iohannis a anuntat instituirea starii de urgenta.

„Ce ironie a sortii! O minune de țară, una în care ți-ai fi mutat casa cu totul, stă la zidul lumii lovite de pandemie. O țară închisă, cu oameni închiși, care incearcă să alunge cântând la ferestre tristețea și frica. Oameni cu măști pe față, care-și arată mâinile să ne îndemne să le ținem curate.

Acum 30 de ani, Italia, sub reflector mondial, aprindea una dintre cele mai deștepte și curajoase acțiuni de stârpire a corupției. „MANI PULITE!”. MÂINILE CURATE!”, scrie Dana Chera pe blogul ei, adăugând că ancheta s-a întins pe câțiva ani. „De frica pușcăriei, unii s-au sinucis. Procesele lungi au dus la prescrierea unor fapte. (…) DAR „mani pulite” a arătat italienilor și lumii că se poate! Dacă se vrea! Cât se vrea! CU MÂINILE CURATE ….”, a precizat Dana Chera pe danachera.ro, potrivit DcNews.

Stare de urgenta in Romania: Legea spune că se poate fără proceduri clasice

„România este în stare de urgență. Câțiva demnitari au atribuții sporite. Unii n-au visat în viața lor așa putere. Ce vor face cu ea? Acum se semnează contracte pe bandă rulantă. Legea spune că se poate fără proceduri clasice. Noi așteptăm, în casă, așa cum cere momentul, să moară Covid 19. Cu MÂINILE CURATE! Ei?”