Diverse

Starul Jeremy Renner din seria Misiune Imposibilă a ieșit din operația de după accident, dar… Ce au povestit martorii

Starul Jeremy Renner din seria Misiune Imposibilă a ieșit din operația de după accident, dar… Ce au povestit martorii

Actorul Jeremy Renner a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce a suferit un traumatism toracic și leziuni ortopedice în urma unui accident petrecut duminică și rămâne în stare critică, dar stabilă, a confirmat publicistul actorului.

Starul, în vârstă de 51 de ani, a fost grav rănit în timp ce conducea un plug de zăpadă în apropierea casei sale din Reno, Nevada, în ziua de Anul Nou, și a fost transportat cu elicopterul la spital.

Jeremy Renner a fost operat luni și rămâne la terapie intensivă, a declarat publicistul său.

„Familia lui Jeremy ar dori să își exprime recunoștința față de medicii și asistentele incredibile care se ocupă de el, față de pompierii și salvatorii de la Truckee Meadows, față de șeriful din comitatul Washoe, față de primarul orașului Reno, Hillary Schieve, și față de familiile Carano și Murdock”, a declarat publicistul său într-un comunicat. „De asemenea, ei sunt extrem de copleșiți și apreciază enorm de mult revărsarea de dragoste și sprijin din partea fanilor săi”.

TMZ a relatat povestirile martorilor oculari (vecinii lui Renner), care au spus că actorul curăța un drum duminică dimineața pentru ca familia sa să poată ieși din casă după o furtună de zăpadă. Un vecin a declarat că plugul Sno-Cat a trecut peste unul dintre picioarele lui Renner.

Acesta ar fi pierdut mult sânge din cauza rănii, iar un alt vecin, care este medic, i-ar fi pus un garou la picior până la sosirea paramedicilor.

Biroul șerifului din comitatul Washoe a precizat într-o declarație că „a răspuns la un apel, în legătură cu rană traumatică, în zona Mt Rose Highway din Reno, Nevada” duminică dimineață la ora 9.00. Acesta a precizat că Renner a fost singura parte implicată în acest incident, care este în curs de investigare.

Actorul deține de ani de zile o fermă în comitatul Washoe. Nordul statului Nevada a fost lovit de o furtună de zăpadă în noaptea de Anul Nou, în urma căreia 35.000 de locuințe au rămas fără curent electric. O mare parte din SUA a fost lovită de „viscolul secolului” în ultima săptămână, iar cel puțin 60 de persoane au murit în întreaga țară.

În weekend, oficialii i-au avertizat pe cei care aveau planuri de călătorie prin munții Sierra Nevada să fie pregătiți pentru drumuri înghețate și condiții de iarnă.

Cunoscut pentru rolul său de supererou, Hawkeye, în filmele Misiune imposibilă și în emisiunile de televiziune Marvel și pentru prestația sa nominalizată la Oscar în „The Hurt Locker”, Renner urmează să apară în cel de-al doilea sezon al serialului „Mayor of Kingstown”, o dramă polițistă de la Paramount+, care va începe să fie difuzată peste două săptămâni.