Lifestyle

Știați că șase probleme de sănătate sunt semnalate de apariția coșurilor în anumite zone ale feței? Ce spun specialiștii

Știați că șase probleme de sănătate sunt semnalate de apariția coșurilor în anumite zone ale feței? Ce spun specialiștii

În adolescență este una, la maturitate alta. Și aceasta deoarece când suntem adulți lucrurile se complică un pic când ne apar coșuri în anumite zone ale feței. Referitor la acest fapt stânjenitor, indiferent de vărstă, specialiștii au și o explicație.

Știați că șase probleme de sănătate sunt semnalate de apariția coșurilor în anumite zone ale feței? Ce spun specialiștii

I se spune acee în termeni de specialitate și coșuri, în vorbire populară. Indiferent de denumire este vorba despre acele puncte inestetice, roșiatice, care apar sporadic acolo unde ne expunem cel mai bine, adică pe față.

Medicii chinezi spun despre chipul nostru că este o „fereastră către sănătate”. Totul se datorează faptului că pielea reacționează sensibil la orice ”defecțiune” și schimbare în activitatea organismului, trimițându-ne semnale, de exemplu, sub formă de cosuri.

Pe lângă specialiștii în medicină tradițională, chiar și unii medici generaliști sau dermatologi, observă că acneea de pe față are strânsă legătură cu organele noastre interne.

Topul celor șase probleme de sănătate care ni se văd pe chip

Erupțiile pe frunte sau deasupra sprâncenelor indică cel mai probabil anumite probleme gastro-intestinale. O punte între sprâncene este „responsabilă” pentru munca ficatului.

Încercați să corectați situația prin eliminarea alimentelor grase și prăjite din dieta dvs. și reducând substanțial consumul de alcool.

Coșurile de pe nas indică problemele sistemului cardiovascular, principalul motiv fiind stresul.

Încercați să mențineți un stil de viață activ, să vă relaxați mai des și să urmați un program de somn.

Potrivit medicilor chinezi, pielea de pe urechi este indisolubil legată de funcționarea rinichilor și a sistemului urinar.

După ce ați găsit cosuri pe urechi, ar trebui să vă reduceți mai întâi consumul de sare și cafea și să începeți să beți mai multă apă.

Pometii și partea superioară a obrajilor reflectă munca plămânilor și a bronhiilor noastre. Cosurile care apar aici pot indica probleme cu sistemul respirator. Alergiile pot fi, de asemenea, un motiv pentru acest lucru. Cu toate acestea, erupțiile pe zona obrazului inferior pot indica probleme dentare.

Atenție la sistemul dumneavoastră respirator. În primul rând, mergeți mai mult și respirați aer curat, renunțați la fumat și evitați tot felul de locuri de fumat. Este necesară și o atenție deosebită sănătății dinților. Încercați să mâncați mai puține dulciuri și să refuzați băuturile acidulate.

Problemele dermatologice din jurul gurii ne pot oferi un semnal despre problemele digestive, rezultând în indigestie și spasm intestinal.

Încercați să refuzați complet mâncarea fast food. Includeți în dieta dvs. cât mai multe alimente bogate în fibre, cum ar fi fructe și legume.

Și zona bărbiei. Erupțiile din această zonă ne atrag de obicei atenția asupra sistemului reproducător. O altă cauză poate fi problemele de echilibru hormonal sau o anumită fază a ciclului menstrual.

Dacă acneea de pe bărbie a apărut o singură dată, nu există niciun motiv să vă faceți griji. Doar uscați-l cu loțiune sau unguent de zinc, spun specialiștii citați de media. Cu toate acestea, o erupție permanentă pe bărbie indică faptul că ar fi bine să vizitați un medic.

Foto: livetrending blog